Firma Centrul de Calculatoare are sediul social în Reșița și a fost înființată în anul 2003 de cei doi asociați și prieteni Sergiu Crîșciu și Andrei Sîmboteanu.

În cei peste 11 ani de experiență ne-am asumat activ responsabilitățile sociale ce ne revin. În acest sens am încercat continu să înțelegem cât mai bine nevoile tuturor clienţilor noștri și să le oferim soluții optime, atât ca preț cât și din punct de vedere tehnologic.

Cu două magazine în Reșița, unul în Caransebeş şi un centru de service, acoperim în principal nevoile clienţilor din judeţul Caraş-Severin dar şi pe cele ale partenerilor de afaceri din alte judeţe.

Prin încheierea de parteneriate cu lideri mondiali în domeniu, dintre care amintim : ASUS, HP, Toshiba, Microsoft, Acer, Intel, Dell, Fujitsu, Bitdefender, etc, am crescut în permanenţă standardele de performanţă şi ne-am diversificat oferta de produse şi servicii.

Principalele noastre obiective sunt acelea de a facilita accesul concetățenilor noștri la tehnologie și de a contribui prin tot ceea ce facem la bunăstarea comunității din care facem parte.

Vă invităm să descoperim împreună minunata lume a tehnologiei!