Atenţie Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestora. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidențialitate a datelor personale.

Cum plătesc?

Conditii de livrare

Cum plătesc?


Opțiunile de plată disponibile pe IT-Fashion.ro sunt:

Plata Ramburs (Numerar)
Plata cu Cardul Bancar
Plata prin Ordin de Plată (OP)
Plata prin rate Cetelem

Care este costul transportului?

Produsele vor fi livrate prin curier rapid, în toată ţara. Transportul este GRATUIT în condiţiile în care valoarea totală a achiziţiei depăşeşte 500 lei. În cazul în care valoarea cumpărăturilor este mai mică decăt suma amintită, costul transportului este de 20 lei.
În afara ariei de acoperire tariful de transport este unic, 35 Lei. Pentru a verifica aria de acoperire, accesați link-urile corespunzătoare SameDay Courier. Fan Courier sau GLS.

https://eawb.sameday.ro/Retea_Sameday.pdf
https://www.fancourier.ro/wp-content/uploads/2017/08/locatiiFAN.pdf
https://gls-group.eu/RO/ro/cautare-depozit-gls


* Pentru produsele vândute online care fac parte din următoarele categorii – Aparate frigorifice, Mașini de spălat vase, Mașini de spălat rufe/Uscătoare, Aparate de aer condiționat, Hote, Aparate frigorifice incorporabile, Mașini de spălat vase incorporabile, Cuptoare incorporabile, Mașini de spălat rufe incorporabiletaxa de livrare este de 50 lei pe comandă indiferent de valoarea comenzii.

Când îmi sunt livrate produsele?

Produsele vor fi livrate in 24-72 de ore după confirmarea telefonică a comenzii, sau conform termenului agreat în urma convorbirii.

În general, comenzile plasate și confirmate în intervalul luni - vineri până în ora 16:00, sunt livrate în termen de 1-3 zile. Comenzile plasate vinerea după ora 16:00, sâmbătă și duminică, se vor livra luni. Excepțiile privind termenul de livrare sunt comunicate clienților prin telefon sau e-mail de către responsabilul de vânzări. Comenzile pot fi livrate doar pe teritoriul României.

Cum pot restitui un produs cumpărat?

Produsele achiziţionate se pot returna in termen de 15 zile de la primire în cazul în care respectaţi următoarele:

- Produsele sunt păstrate în ambalajul original şi în aceeaşi stare în care au fost recepţionate (fără deteriorarea produselor sau a ambalajelor);
- Nu lipsesc accesorii sau componente din ambalajul original;
- Returnarea produselor se face folosind acelaşi serviciu de transport (SameDay Courier, Fan Courier sau GLS) cu care s-a făcut expedierea.
- Returnarea banilor se va face numai prin bancă cu Ordin de Plata emis pe numele cumpărătorului. Asta înseamnă că vom avea nevoie de un Cont Bancar valid şi un Cod Numeric Personal valid din partea dumneavoastră. Termenul de returnare a sumelor este de maxim 14 zile din momentul primirii cererii de returnare şi a produsului;

Pentru detalii privind politica de retur, accesați pagina noastră 15 Zile drept de retur.

Dacă am reclamaţii, cui mă adresez?

Deşi facem tot ce ne stă în putinţă pentru a ne servi în mod exemplar clienţii, în cazul unor eventuale nemulţumiri vă rugăm să ne scrieţi la adresa de email client@it-fashion.ro

Pentru acelaşi gen de probleme ne puteţi contacta şi telefonic la numărul 0771.114.622 (de luni pănă vineri între orele 09-17).

Pentru a răspunde mai prompt observaţiilor dumneavoastră vă rugăm să specificaţi în e-mail toate detaliile relevante pentru situaţia sesizată, cum ar fi: numele şi codul produsului, numărul şi data facturii, datele din scrisoarea de expediţie etc.