Atenţie Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestora. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidențialitate a datelor personale.

Cuptor incorporabil HANSA BOES68461, electric, negru

Caracteristici generale
Tip produs:
Cuptor incorporabil
Tip cuptor:
Electric
Clasă eficiență energetică:
A
Volum (L):
62
Control:
Digital
Display:
LED
Număr programe:
8
Convecție aer:
Nu
Timer:
Nu
Grill:
Da
Rotisor:
Nu
Ventilator:
Da
Iluminare interioară:
Da
Încălzire inferioară:
Da
Încălzire superioară:
Da
Dimensiuni (Î x L x A) cm:
59.5 x 59.5 x 57.5
Culoare:
Negru
Accesorii:
 • Tavi
Garanție (luni):
24

Cuptor incorporabil Hansa BOES68461 

     Clasă de eficiență energetică A  

     Aparatele sunt acum disponibile cu clasă de eficiență energetică A. Aceasta presupune un consum de energie electrică mai redus.


       Clasă de eficientă energetică A    A+++ A++ A+ A B C D     Aparatele sunt acum disponibile cu clasă de eficientă energetică A. Această presupune un consum de energie electrică mai redus.    Preincălzire rapidă     Puteți utiliza această funcție pentru a atinge temperatură dorită în cel mai scurt timp posibil. Cuptorul este incălzit la o temperatură de pană la 150 °C în decurs de 4 minute; cu 20% mai rapid decât în cazul timpului de incălzire standard. Acum puteți economisi timp, fără a mai trebui să așteptați atingerea temperaturii corespunzătoare în interiorul cuptorului, gătitul fiind mai rapid.    Sistem de curătare usoară a ușii     Datorită acestui nou design, geamurile din sticlă pot fi demontate cu usurintă de pe usă, fără a mai fi necesară demontarea întregii uși. Datorită celor două cleme din partea superioară a ușii, nu mai este necesară utilizarea de scule, iar demontarea poate fi efectuată chiar de dumneavoastră. Această vă permite să mențineți cu usurintă curătenia geamului ușii cuptorului dumneavoastră.    Decongelare     Această funcție este ideală pentru decongelarea unei varietăti mari de alimente, inclusiv: carne, peste, pâine și prăjituri. Datorită acestei funcții utile, nu veți mai uită niciodată să decongelați preparatele pentru cină.    Steam Cleaning     Datorită structurii deosebit de netede a smalțului, curătarea se realizează rapid, ușor și eficient. Nu trebuie decât să turnați o jumătate de litru de apă în tavă pentru copt, să o introduceți în cuptor, să setați temperatură la 50 °C în modul convențional și durată la 30 de minute. Alternativ, turnați apa și activați de pe afișaj funcția de curătare. Odată ce aburul a pătruns în interiorul reziduurilor de pe pereții cuptorului și le-a înmuiat, le puteți șterge cu o lavetă umedă sau cu un burete pentru a obține o suprafată strălucitoare, fără urme de murdărie.    Iluminare standard     Lumina din partea posterioară a cuptorului asigură o vizualizare clară a preparatului din interiorul acestuia.    CoolDoor3     Prin instalarea sticlei reflexive în interiorul ușii cu geam triplu-stratificat, am redus considerabil creșterea temperaturii ușii în timpul procesului de preparare. Astfel, bucătăria devine un loc mai sigur pentru întreagă familie.    Incălzire asistată de ventilator     Ventilatoarele facilitează distribuția uniformă a căldurii în jurul alimentelor, eliminând zonele reci din interiorul cuptorului. Astfel, prepararea este mai uniformă, mai rapidă și se poate realiză la o temperatură mai scăzută decât în cazul unui cuptor convențional.      

  Preincălzire rapidă

 
     Puteți utiliza această funcție pentru a atinge temperatura dorită în cel mai scurt timp posibil. Cuptorul este încălzit la o temperatură de până la 150 °C în decurs de 4 minute; cu 20% mai rapid decât în cazul timpului de încălzire standard. Acum puteți economisi timp, fără a mai trebui să așteptați atingerea temperaturii corespunzătoare în interiorul cuptorului, gătitul fiind mai rapid.

 

    Cuptor incorporabil Hansa

 

Sistem de curățare ușoară a ușii  

     Datorită acestui nou design, geamurile din sticlă pot fi demontate cu usurință de pe ușă, fără a mai fi necesară demontarea întregii uși. Datorită celor două cleme din partea superioară a ușii, nu mai este necesară utilizarea de scule, iar demontarea poate fi efectuată chiar de dumneavoastră. Aceasta vă permite să mențineți cu usurință curățenia geamului ușii cuptorului dumneavoastră.

 

 Cuptor incorporabil Hansa

    Decongelare  

     Această funcție este ideală pentru decongelarea unei varietăți mari de alimente, inclusiv: carne, pește, pâine și prăjituri. Datorită acestei funcții utile, nu veți mai uita niciodată să decongelați preparatele pentru cină.
  

Cuptor incorporabil Hansa 

   Steam Cleaning  

     Datorită structurii deosebit de netede a smalțului, curățarea se realizează rapid, ușor și eficient. Nu trebuie decât să turnați o jumătate de litru de apă în tavă pentru copt, să o introduceți în cuptor, să setați temperatură la 50 °C în modul convențional și durată la 30 de minute. Alternativ, turnați apa și activați de pe afișaj funcția de curătare. Odată ce aburul a pătruns în interiorul reziduurilor de pe pereții cuptorului și le-a înmuiat, le puteți șterge cu o lavetă umedă sau cu un burete pentru a obține o suprafată strălucitoare, fără urme de murdărie.


Cuptor incorporabil Hansa    

Iluminare standard

     Lumina din partea posterioară a cuptorului asigură o vizualizare clară a preparatului din interiorul acestuia.

 

  Cuptor incorporabil Hansa  

 

CoolDoor3  

     Prin instalarea sticlei reflexive în interiorul ușii cu geam triplu-stratificat, am redus considerabil creșterea temperaturii ușii în timpul procesului de preparare. Astfel, bucătăria devine un loc mai sigur pentru întreagă familie.

 

  Cuptor incorporabil Hansa  

Incălzire asistată de ventilator

     Ventilatoarele facilitează distribuția uniformă a căldurii în jurul alimentelor, eliminând zonele reci din interiorul cuptorului. Astfel, prepararea este mai uniformă, mai rapidă și se poate realiză la o temperatură mai scăzută decât în cazul unui cuptor convențional.
 
 Cuptor incorporabil Hansa

Inălțime 59.5 cm, Lățime 59.5 cm, Adâncime 57.5 cm, Culoare: Negru, Capacitate cuptor, 62 l, Putere totala 3.1 kW

 

Cuptor incorporabil Hansa

Număr de moduri de preparare 10 funcții pentru cuptor, Geam de protecție 3 straturi, Incălzire rapidă, Iluminare interioară, Funcție decongelare

Accesorii: tavă adâncă, Geam interior al ușii cu instrucțiuni pentru gătit, Ușă cu sticlă reflexivă

Nici o postare găsită

Ai comandat produsul?

Scrie o recenzie despre acest produs și ajută-i și pe ceilalți clienți să facă o alegere bună!

Scrie o recenzie
BOES68461
900 Lei
Stoc Epuizat
Pune o întrebare
Livrare
Metode de Plată
Beneficii
Comandă telefonic
Achiziții publice/SICAP
Livrare rapidă oriunde în țară!

Livrare sigură și rapidă prin firme de curierat rapid

15 zile drept de retur!

Dacă produsul nu te mulțumește, îl poți returna în decurs de 15 zile

Produse cu accesorii gratuite!

Îți oferim accesoriu gratuit la anumite categorii de produse