Firma Centrul de Calculatoare are sediul social in Resita si a fost infiintata in anul 2003 de cei doi asociati si prieteni Sergiu Crisciu si Andrei Simboteanu.

In cei peste 13 ani de experienta ne-am asumat activ responsabilitatile sociale ce ne revin. In acest sens am incercat continu sa intelegem cat mai bine nevoile tuturor clientilor nostri si sa le oferim solutii optime, atat ca pret cat si din punct de vedere tehnologic.

Centrul de Service si  magazinele deschise in Resita,  Caransebes si Lugoj  acopera in principal nevoile clienţilor din judetele Caras-Severin si Timis iar magazinul online se adreaza clientilor de pe intreg cuprinsul tarii.

Prin încheierea de parteneriate cu lideri mondiali in domeniu, dintre care amintim : ASUS, HP, Toshiba, Microsoft, Acer, Intel, Dell, Fujitsu, Bitdefender, etc, am crescut in permanenta standardele de performanta si ne-am diversificat oferta de produse si servicii.

Principalele noastre obiective sunt acelea de a facilita accesul concetatenilor nostri la tehnologie si de a contribui prin tot ceea ce facem la bunastarea comunitatii din care facem parte.

Va invitam sa descoperim impreuna minunata lume a tehnologiei!