Inel Smart NFC Marimea 9

informații generale Informații generale
  Material Otel inoxidabil
  Dimensiuni 6,7,9,10,12
  Frecventa 13.56 Mhz

 

 

 

INEL SMART NFC MARIME 9

 

Inelul inteligent este un produs electronic modern si portabil, care se poate conecta cu un smartphone prin comunicare aproape camp (NFC) pentru a finaliza functia de realizare si schimb de date. Proiectat cu rezistenta la apa la nivel inalt, poate fi utilizat fara alimentare. Incorporat cu cip NFC, acesta poate fi conectat doar la un smartphone cu functie NFC.
Operatiuni detaliate: introduceti inelul inteligent in zona NFC a unui smartphone pentru a efectua: deblocarea ecranului, deblocarea APP, lansarea rapida a APP, trimiterea si citirea informatiilor URL si a adreselor URL etc.
Instructiuni de folosire:
A) In primul rand, verificati daca smartphone-ul dvs. are functie NFC. Poate fi de obicei gasit in setarile sistemului. Daca nu se gasesc optiuni relevante, va rugam sa contactati asistenta post-vanzare a producatorului sau Google daca modelul smartphone are functia NFC si confirmati zona NFC.
B) Daca telefonul smartphone are functia NFC, porniti comutatorul NFC, cautati in magazinul de aplicatii software-ul care aplica NFC, descarcati-l si instalati-l.
C) lanseaza aplicatia NFC, intreprinde actiuni conform instructiunilor.
D) Deoarece NFC este o tehnologie de comunicare in camp aproape, va rugam sa va asigurati ca asezati partea superioara a cipului inelar aproape de zona NFC atunci cand cititi orice informatie pentru a evita erorile la citire si scriere.

 

 

 

Nici o postare găsită

Scrie o recenzie
PRC000001272
25 Lei
În stoc magazin
+
Pune o întrebare
Livrare
Metode de Plată
Beneficii
Comandă telefonic
Achiziții publice/SICAP
Produse care te-ar putea interesa
  • Cele mai vândute
  • Alți clienți au cumpărat
Livrare rapidă oriunde în țară!

Livrare sigură și rapidă prin firme de curierat rapid

15 zile drept de retur!

Dacă produsul nu te mulțumește, îl poți returna în decurs de 15 zile

Produse cu accesorii gratuite!

Îți oferim accesoriu gratuit la anumite categorii de produse