Joc FIFA 20 pentru Xbox One

FIFA 20

 

Joc FIFA 20 pentru Playstation 4

 

 

Joc FIFA 20 pentru Playstation 4

 

FIFA 20

Bazat pe motorul grafic Frostbite, jocul EA SPORTS FIFA 20 pentru PlayStation 4, Xbox One și PC aduce la viață două fețe ale Sportului Rege - prestigiul scenei profesionale și o nouă experiență autentică a fotbalului de stradă în EA SPORTS VOLTĂ. Jocul FIFA 20 este plin de inovații, FOOTBALL INTELLIGENCE deblochează o platformă fără precedent pentru realismul la nivel de gameplay, FIFA Ultimate Team oferă mai multe modalități pentru a construi echipa de vis, iar EA SPORTS VOLTA întoarce jocul pe străzile orașului prin intermediul unui format autentic al meciurilor în componentă numerică redusă.

 

Joc FIFA 20 pentru Playstation 4

 

Experimentați FOOTBALL INTELLIGENCE, o adevărată revoluție ce deblochează o platformă a realismului fără precedent. FOOTBALL INTELLIGENCE înalță fiecare moment trăit pe teren: în posesia mingii, în apărare, la finalizare. Modul este suportat de trei piloni principali: Decisive Moments (în posesie), Authentic Game Flow (în apărare) și Ball Physics (la finalizare); această abordare este menită pună utilizatorul în centrul fiecărui meci.

 

Authentic Game Flow: Capacitatea de a conștientiza timpul, spațiul și poziția reprezintă o trăsătură fundamentală pentru un fotbalist de clasă mondială. Cu Authentic Game Flow, fiecare jucător controlat de AI se va comporta într-o manieră care ține cont de aceste componente, oferind un mediu care creează mai mult timp și spațiu, punând un accent mai mare pe jocul controlat de utilizator.

 

 

 • Dynamic One-on-Ones: creat folosind tempo-ul jocului din cele mai competitive ligi din lume, acest mod oferă un flux revizuit care îmbunătățește meciurile în termeni de ritm și creare de spațiu, ceea ce duce la mai multe oportunități 1 la 1, punând accentul pe momentele decisive (Decisive Moments) controlate de utilizatori.
 • AI Defending: o revizuire a confruntărilor fizice și a sistemului de poziționare, care creează un mediu potrivit pentru AI asiste mai bine jucătorul controlat de utilizator. AI-ul va oferi un sprijin defensiv inteligent, recompensând și avantajând apărarea.
 • Natural Player Motion: datorită inovațiilor la poziționare și locomoție, jucătorii controlați de AI se mișcă într-o manieră mai naturală și coerentă decât oricând înainte, ceea ce face ca comportamentul tuturor jucătorilor de pe terenul de fotbal pară realist.
 • Decisive Moments: Fotbalul este alcătuit dintr-o serie de momente cruciale care determină rezultatul unui meci. De la Composed Finishing în atac până la Controlled Tackling în apărare, meciurile vor fi câștigate sau pierdute prin intermediul funcției Decisive Moments controlate de utilizator.
 • Strafe Dribbling: Noua mecanică de dribling asigură mai multă profunzime opțiunilor de atac, oferind jucătorilor posibilitatea de a se mișca cu mai multă agilitate decât înainte, ceea ce le permite -și atragă adversarii într-o capcană, pentru ca apoi -i bată în viteză sau folosindu-și abilitatea tehnică.
 • Controlled Tackling: Prin intermediul funcției Active Touch System, apărarea coordonată de utilizator este avantajată și recompensată printr-o serie de animații noi în ceea ce privește confruntările fizice. Cu cât confruntările sunt mai curate, cu atât mai mare este probabilitatea jucătorii păstreze posesia mingii.
 • Set Piece Refresh: O funcție de reîmprospătare a sistemului care oferă opțiuni mai profunde în ceea ce privește penalty-urile și loviturile libere directe, introducând mai multe mecanisme de șut bazate pe abilitate, acestea din urmă fiind satisfăcătoare niciodată.
 • Composed Finishing: O revizuire a principiilor fundamentale ale sutului care garantează o finisare mai consecventă și precisă. Aceasta oferă o experiență de finisare realistă, care recompensează loviturile.
 • Ball Physics: Componenta dinamică decisivă a unui meci de fotbal este mingea. Funcția Ball Physics System asigură gameplay-ului un nou nivel de realism, oferind mingii traiectorii variate, garantând înfruntări fizice realiste și un comportament determinat de principiile fizice.
 • Football Informed Motion: un sistem de mișcare revizuit introduce rotiri și ricoșeuri mai autentice ale mingii, care oferă mai mult realism decât oricând înainte. Iar acest realism se răsfrânge asupra experienței globale de joc.
 • New Shot Trajectories: datorită noului sistem de mișcare a mingii, se deblochează o varietate de traiectorii de șut realiste, de la finisările din prima cu boltă până la tentativele de la distanță și la loviturile care imprimă mingii o traiectorie ciudată.
 

 

 

UEFA CHAMPIONS LEAGUE, UEFA EUROPA LEAGUE și UEFA SUPER CUP

Cele mai prestigioase competiții de club din lume, inclusiv UEFA Champions League, Europa League și Super Cup revin din nou în FIFA 20 prin intermediul unor elemente UEFA autentice, cum ar fi transmisiunile oficiale, insignele și mingile folosite în meciuri, trofeele iconice și o varietate de moduri de joc, inclusiv FIFA 20 Ultimate Team, Modul Carieră, un mod Champions League standalone și multe altele.

 

ALTE MODURI

 • O nouă experiență în modul Kick-Off
 • MOD CARIERĂ
 • Cluburi Pro
 • Jocuri de abilitate

 

Joc FIFA 20 pentru Playstation 4

 

VOLTA FOOTBALL

EA SPORTS VOLTA întoarce fotbalul înapoi pe străzile orașului, întruchipând cultura, creativitatea și stilul autentic ale meciurilor în componentă numerică redusă. Construiți- propriul caracter, exprimați-vă stilul de joc și experimentați cu diferite forme de fotbal liber într-o vastă varietate de medii din întreaga lume.

 

 • Gameplay VOLTA: Exprimați- stilul cu un gameplay de joc complet nou și realist. Inspirat de meciurile de fotbal în componentă numerică redusă jucate pe străzi, în sălile de futsal și în cuștile de cageball din întreaga lume; Gameplay-ul modului VOLTA oferă noi instrumente care vă vor permite afundați în fluxul de stradă, inclusiv mișcări și gesturi tehnice simplificate, animații noi și chiar posibilitatea de a folosi peretele ca coechipier.
 • Jucător: VOLTA Football oferă nenumărate moduri de a personaliza jucătorul; de la echipament, coafură și tatuaje până la celebrările din timpul meciurilor. Creați-vă personajul de sex feminin sau masculin și prezentați-l în diferite moduri de joc oferite de VOLTA Football.
 • Echipament: Afișați- stilul în VOLTA Football echipând jucătorii dvs. cu cele mai recente articole de vanitate, de la maiouri, ghete și pulovere până la tatuaje și coafuri. Deblocați mai multe articole de vanitate pe măsură ce progresați în VOLTA, completând provocările din joc.
 • Locații: VOLTA Football oferă acces la terenuri de fotbal din întreaga lume. Începând cu un pasaj subteran din Amsterdam, trecând printr-un cartier din Londra și terminând cu un acoperiș în Tokyo, VOLTA Football oferă jucătorilor posibilitatea de a savura experiența regională a sportului rege.
 • Tipuri de Meciuri: Personalizarea se află în centrul modului dvs. de a juca VOLTA Football. Jucați 3v3 Rush (fără portar), 4v4, 4v4 Rush, 5v5 și Futsal Profesional. În plus, VOLTA pune la dispoziția dvs. medii și arene de diferite dimensiuni, cu sau fără pereți, oferindu- libertatea de a juca așa cum doriți.

 

Joc FIFA 20 pentru Playstation 4

 

 • VOLTA Kick-Off: Puneți- echipele profesionale preferate la încercare pe străzile orașului și concurati într-un vast număr de locații și formaturi de joc VOLTA. Organizați un meci între PSG și Lyon la Paris, derby-ul din Madrid pe străzile Spaniei sau Chelsea vs. Spurs într-o cușcă din Londra.
 • VOLTA World: Construiți- echipa VOLTA jucând Meciuri Single Player împotriva altor echipe generate de comunitate într-o vastă varietate de locații și formaturi. După fiecare victorie, recrutați un adversar, îmbogățindu-vă astfel echipa atât din punct de vedere tehnic, cât și în ceea ce privește coeziunea și spiritul de echipă.
 • VOLTA Story: Treceți împreună cu jucătorul dvs. printr-o experiență narativă în care veți confrunta cu diverse legende ale fotbalului de stradă din întreaga lume. Obțineți recompense, personalizați-vă jucătorul și recrutați pentru echipa dvs., participând în cele din urmă la turneul suprem VOLTA World Championship din Buenos Aires.
 • VOLTA League: Experimentați promovări și retrogradări cu VOLTA League online. Noul format „jucător versus jucător permite înfruntați echipele altor jucători online, acolo unde victoriile conduc spre promovare într-o divizie superioară.

 

Joc FIFA 20 pentru Playstation 4

5.00
Nota medie din recenzii
1 recenzie
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stea
0

Cel mai bun FIFA.

Ai comandat produsul?

Scrie o recenzie despre acest produs și ajută-i și pe ceilalți clienți să facă o alegere bună!

Scrie o recenzie
1081269
89 Lei
Stoc Epuizat
Pune o întrebare
Livrare
Metode de Plată
Beneficii
Comandă telefonic
Achiziții publice/SICAP
Produse care te-ar putea interesa
 • Cele mai vândute
 • Alți clienți au cumpărat
Livrare rapidă oriunde în țară!

Livrare sigură și rapidă prin firme de curierat rapid

15 zile drept de retur!

Dacă produsul nu te mulțumește, îl poți returna în decurs de 15 zile

Produse cu accesorii gratuite!

Îți oferim accesoriu gratuit la anumite categorii de produse