Atenţie Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestora. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidențialitate a datelor personale.

LEGO CITY POLICE Unitate de politie canina 60241

Caracteristici generale
Colecție:
LEGO® CITY
Vârstă recomandată:
4+ Ani
Număr piese:
67
Număr figurine:
2
Pentru:
Băieți

LEGO CITY POLICE Unitate de politie canina 60241

 

Copiilor le place foarte mult sa intre in rolul eroilor de zi cu zi, iar cu acest set LEGO City Unitate de Politie Canina 60241 poti face tocmai acest lucru! Setul contine o masina de politie LEGO cu spatiu pentru ofiter si cainele sau de incredere, un magazin de bijuterii cu pietre pretioase plus un hot echipat cu o ranga. Scenariul perfect pentru justitiarii mici cu imaginatii mari.


Acest set de joaca 4+ include un ghid de constructie extrem de usor de urmat si o piesa specializata pentru incepatori, asa ca vei putea construi rapid si usor. Mai mult decat atat, cu aplicatia gratuita LEGO Life poti avea si Instructions PLUS – un ghid interactiv pentru constructie cu functii de zoom si rotire care chiar transforma construitul cu LEGO intr-o joaca de copil

 

Acest set este perfect pentru copiii cu varste de la 4 ani in sus.
Ce e in cutie? O masina de politie cu loc pentru politist si cainele sau credincios, un magazin de bijuterii cu 2 pietre pretioase si un hot echipat cu o ranga si un sac.


Copiii pot combina personajele si modelele din acest set LEGO City Unitate de Politie Canina cu alte seturi de joaca LEGO pentru a isi crea propriile constructii.


Seturile LEGO 4+ sunt o modalitate foarte distractiva pentru tineri sa invete arta constructiei cu LEGO. Cu piese simplificate speciale pentru incepatori si instructiuni simple, acestea ajuta copiii sa isi dezvolte abilitatile si increderea de sine pas cu pas.


Masina de politie LEGO masoara peste 5 cm inaltime, 9 cm lungime si 5 cm latime iar magazinul de bijuterii masoara peste 6 cm inaltime, 4 cm latime si 3 cm lungime.

60241
40 Lei
Stoc Epuizat
Pune o întrebare
Livrare
Metode de Plată
Beneficii
Comandă telefonic
Livrare rapidă oriunde în țară!

Livrare sigură și rapidă prin firme de curierat rapid

15 zile drept de retur!

Dacă produsul nu te mulțumește, îl poți returna în decurs de 15 zile

Produse cu accesorii gratuite!

Îți oferim accesoriu gratuit la anumite categorii de produse