Atenţie Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestora. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidențialitate a datelor personale.

LEGO CREATOR Camion gigant 31101

Caracteristici generale
Colecție:
LEGO® CREATOR
Vârstă recomandată:
7+ Ani
Număr piese:
163
Pentru:
Băieți

LEGO CREATOR Camion gigant 31101

 

Incurajeaza joaca creativa cu acest set LEGO din care se pot construi, pe rand, 3 modele: un camion gigant, un muscle car cu linie de sosire si un dragster. Constructia si reconstructia extind joaca nelimitat!
Ce provocari te asteapta? Dezvolta-ti creativitatea si abilitatile de constructie imaginandu-ti curse si provocari cu aceste vehicule. Apoi, creeaza ceva complet nou din piesele incluse in set!
Fanii seturilor de constructie creative vor adora acest set incredibil! Camionul gigant, masina de curse si dragster-ul distractiv sunt un cadou perfect pentru orice ocazie, destinat fetelor si baietilor mai mari de 7 ani.
Detaliat si gata de actiune! Camionul gigant masoara peste 6 cm inaltime, 10 cm lungime si 8 cm latime.
Acest set este propulsat de imaginatia copiilor si poate fi folosit pentru ore intregi de joaca! Jucariile fara baterii ajuta la dezvoltarea imaginatiei si abilitatilor de constructie independenta, si le ofera copiilor placerea de a inventa povesti noi.
Inca din 1958, caramizile LEGO au atins cele mai inalte standarde ale industriei. Acest lucru garanteaza ca sunt consecvente, compatibile si se conecteaza cu usurinta de fiecare data.
Piesele LEGO sunt incalzite, zdrobite, spulberate, aruncate, rasucite si analizate in aproape orice mod imaginabil pentru a ne asigura ca fiecare set de constructie indeplineste cele mai inalte standarde globale de siguranta si calitate!

31101
69 Lei
Stoc Epuizat
Pune o întrebare
Livrare
Metode de Plată
Beneficii
Comandă telefonic
Livrare rapidă oriunde în țară!

Livrare sigură și rapidă prin firme de curierat rapid

15 zile drept de retur!

Dacă produsul nu te mulțumește, îl poți returna în decurs de 15 zile

Produse cu accesorii gratuite!

Îți oferim accesoriu gratuit la anumite categorii de produse