Atenţie Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestora. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidențialitate a datelor personale.

LEGO DUPLO Parada de ziua lui Mickey si Minnie 10597

Caracteristici generale
Colecție:
LEGO® DUPLO
Vârstă recomandată:
2-5 Ani
Număr piese:
24
Număr figurine:
2
Pentru:
Fete

LEGO® DUPLO® Paradă de ziua lui Mickey și Minnie 10597

 
Poftiți în vagoane în trenul de zi de naștere al Clubului Mickey Mouse unde Mickey și Minnie dau o petrecere în cinstea ta! încarcă trenul cu tot ce ai nevoie pentru o petrecere perfectă de ziua de naștere —un tort construibil, baloane și cadouri cărămizi decorate.
Câți ani împlinești azi? Cu cărămizile de vârstă decorate, numerotate de la 1 la 5, Mickey și Minnie pot oferi an de an distracția de zi de naștere. Copilașii vor adoră ocaziile nesfârșite de joacă pe roluri, dezvoltându-și abilitățile de construit cu cărămizile mari, viu colorate LEGO® DUPLO® concepute special pentru constructorii la început de drum. Include 2 figurine
LEGO DUPLO: Mickey Mouse și Minnie Mouse.
 
lego duplo 10597
 

Cărămizile LEGO® DUPLO® pentru preșcolari sunt special concepute pentru mâinile mici și imaginația bogată a copiilor cu vârste cuprinse între 1½ și 5 ani. Având dimensiuni de două ori mai mari decât cărămizile LEGO, ele reprezintă poartă de intrare a copilului tău în lumea construcției distractive LEGO® și te vor ajută să îi stimulezi poftă de învățare prin joacă.


Joacă cu LEGO DUPLO îl va ajuta pe copilul tău să-și dezvolte numeroase abilități, precum:

 

• Dezvoltarea abilităților motorii fine - Abilitățile motorii generale se referă la mișcarea întregului corp, iar abilitățile motorii fine au în vedere mișcarea mâinilor sau mușchilor faciali. Atunci când țîn în mâna cărămizile LEGO DUPLO, copiii se pregătesc să țînă creioane și stilouri.• Învățarea culorilor și a formelor - Cu ajutorul cărămizilor LEGO DUPLO și a seturilor de joacă, copilul tău se poate juca cu forme, culori și poate descoperi moduri de a le asambla.

 

lego duplo 10597lego duplo 10597

• Idei și creativitate - Cărămizile DUPLO și seturile de joacă pot fi amestecate și potrivite, generând în continuu experiențe noi și distractive care ajută la îmbunătățirea imaginației și la dezvoltarea copilului tău. Începe cu potrivirea cărămizilor una cu cealaltă și ajunge imediat la avioane, flori, animale, singura limita a copiilor fiind imaginația.• Cifre și adunări - La vârstă preșcolară timpurie, jocurile cu numere și exercițiile de numărat îi ajută pe copii să își formeze o atitudine pozitivă față de matematică.• Învățarea literelor – Învățarea alfabetulului nu a fost niciodată mai distractivă! Folosind cărămizile LEGO DUPLO decorate cu litere, copilul tău va fi mai motivat și va memora mai ușor.


Număr piese: 24

Dimensiuni: 35.4 cm L x 19.1 cm l x 9.1 cm h

 

lego duplo 10597

 

Produsul nu necesită baterii.

Nici o postare găsită

Ai comandat produsul?

Scrie o recenzie despre acest produs și ajută-i și pe ceilalți clienți să facă o alegere bună!

Scrie o recenzie
10597
109 Lei
Stoc Epuizat
Pune o întrebare
Livrare
Metode de Plată
Beneficii
Comandă telefonic
Achiziții publice/SICAP
Livrare rapidă oriunde în țară!

Livrare sigură și rapidă prin firme de curierat rapid

15 zile drept de retur!

Dacă produsul nu te mulțumește, îl poți returna în decurs de 15 zile

Produse cu accesorii gratuite!

Îți oferim accesoriu gratuit la anumite categorii de produse