Atenţie Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestora. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidențialitate a datelor personale.

Memorie RAM G.SKILL Aegis F4-2400C15S-4GIS, DDR4, 4 GB, 2400MHz, CL15

Caracteristici generale
Tip memorie:
DDR4
Capacitate (GB):
4
Frecvență (MHz):
2400
Latență:
CL 15
Tensiune (V):
1.2
Garanție (luni):
24

Memorie RAM G.SKILL Aegis F4-2400C15S-4GIS, DDR4, 4 GB, 2400MHz, CL15

 

Standard RAM care permite sa aplice o tensiune 1,2 V. Ca rezultat, a fost posibil sa se obtina o scadere a consumului de energie cu 20% comparativ cu DDR3 si un randament mai mare. In plus, utilizatorii pot conta pe verificari de redundanta ciclica si detectarea aleatorie a erorilor.

Resurse de 4 GB RAM sunt mai mult decat suficiente pentru a va bucura de cele mai convenabile programe de service. Un computer echipat in asa fel va fi perfect pentru munca de birou, oferind un confort ridicat de utilizare.

Folosirea unui browser web sau vizionarea de filme, de asemenea, nu va cauza probleme. Pe de alta parte, iubitorii de jocuri se pot baza pe distractie extraordinara cu titluri putin mai solicitante. Avantajul incontestabil care vorbeste in favoarea alegerii acestei variante de memorie este pretul atractiv.

Latenta este cantitatea de timp care va trece intre trimiterea cererii si citirea datelor din coloana de memorie, aceasta afecteaza direct viteza cu care sunt descarcate instructiunile pentru a fi executate de procesor. Este un parametru care, impreuna cu frecventa memoriei, are o mare importanta pentru performanta computerului. In cazul CL15, utilizatorii pot conta pe o functionare lina atat cu cele mai importante programe de birou, cat si cu functiile de divertisment. 

Frecventa RAM este unul dintre parametrii care determina performanta hardware a unui computer. Viteza de ceas de 2400 MHz este cu siguranta suficienta pentru a juca multe jocuri solicitante. Un astfel de modul va fi utilizat si atunci cand se utilizeaza software avansat. Cu toate acestea, trebuie acordata atentie celorlalte elemente ale configuratiei. Inima computerului este desigur procesorul, care, cu sprijinul unei placi grafice de inalta clasa, va asigura confortul de utilizare pentru multe aplicatii.

Nici o postare găsită

Ai comandat produsul?

Scrie o recenzie despre acest produs și ajută-i și pe ceilalți clienți să facă o alegere bună!

Scrie o recenzie
F4-2400C15S-4GIS
54 Lei
În stoc furnizor
+
Pune o întrebare
Livrare
Metode de Plată
Beneficii
Comandă telefonic
Achiziții publice/SICAP
Livrare rapidă oriunde în țară!

Livrare sigură și rapidă prin firme de curierat rapid

15 zile drept de retur!

Dacă produsul nu te mulțumește, îl poți returna în decurs de 15 zile

Produse cu accesorii gratuite!

Îți oferim accesoriu gratuit la anumite categorii de produse