Toner Compatibil OEM HP 35A/36A/78A/85A

Caracteristici generale
Tip produs:
Toner
Număr de pagini:
2000
Producător Compatibil:
HP
Compatibilitate:
35A/36A/78A/85A
Culoare:
Negru

TONER COMPATIBIL OEM HP 35A/36A/78A/85A

 

Istoria Brandului

In anul 2000 a luat nastere un brand cu un nume simplu, G&G, prescurtare de la Good products and Good printing. Logoul este format dintr-un dublu G ce simbolizeaza calitate premium constanta de-a lungul timpului si investirea continua in inovatia tehnologica. Acesta se aseamana cu 2 maini unite intr-o strangere puternica, simbolizand increderea si relatia stransa cu toti partenerii G&G.
 

Valorile noastre fundamentale

1. Lucram pentru cea mai buna imagine (Work for the best image).

2. Calitatea: Toate produsele sunt fabricate de Ninestar, unul dintre cei mai mari producatori aftermarket. Oferim calitate constanta, o gama foarte larga de produse si o reactie foarte rapida la aparitia produselor noi.

3. Protejarea proprietatii intelectuale: Cu o echipa de 500 de tehnicieni si 15 ani de experienta, cu peste 1.000 de patente (un numar in continua crestere), Ninestar isi va asuma intotdeauna raspunderea daca apar probleme legate de patente. Suntem devotati sa asiguram solutii de printare sigure si eficace.

4. Comoditate: Prin parteneriatul dintre Toko si Ninestar asiguram stocuri suficiente si suport tehnic de specialitate in Romania.

 

Standarde Europene

Urmarim cu strictete respectarea standardelor STMC, si toate materialele produse corespund standardelor RoHS si REACH. Prin performantele deosebite ale produselor sale, G&G a obtinut rezultate foarte bune la evaluarile facute de diverse companii care testeaza astfel de produse.

Controlul Calitatii

Calitatea excelenta a cartuselor G&G este rezultatul anilor de cercetare, a materialelor folosite si a componentelor de foarte buna calitate. Colaboram cu cei mai buni 5 producatori de materiale, folosim cipuri de ultima generatie, componente de la SCC, unul dintre cei mai buni furnizori, si desavarsim procesul de productie prin cel mai strict sistem de control al calitatii. In procesul de control al calitatii folosim standarde precum ISO9001, STMC, si altele.

Consumabilele G&G ofera o consistenta foarte buna a calitatii printului. Cartusele cu toner sunt mai durabile, oferind printuri clare, si o fixare deosebita, in timp ce cartusele cu cerneala ofera un print uniform si culori aprinse, clare. Toate produsele noastre protejeaza echipamentele in care functioneaza si garanteaza o experienta de print ireprosabila, similara consumabilelor OEM

Nici o postare găsită

Scrie o recenzie
CB435A/CB436A/CE285A/CE278A/OEM
59 Lei
Stoc limitat
+
Pune o întrebare
Livrare
Metode de Plată
Beneficii
Comandă telefonic
Achiziții publice/SICAP
Produse care te-ar putea interesa
  • Cele mai vândute
  • Alți clienți au cumpărat
Livrare rapidă oriunde în țară!

Livrare sigură și rapidă prin firme de curierat rapid

15 zile drept de retur!

Dacă produsul nu te mulțumește, îl poți returna în decurs de 15 zile

Produse cu accesorii gratuite!

Îți oferim accesoriu gratuit la anumite categorii de produse