Atenţie Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestora. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidențialitate a datelor personale.

Aparat de spalat cu presiune HOTO Pro QWXCJ002, 330 W, 20 V, 2.0 MPa, Gri

Caracteristici generale
Altele:
Putere: 330 W; Autonomie: pana la 45 min; Capacitate baterie: 2500 mAh, Tensiune nominala: 45 Wh; Presiunea apei: 2.0 MPa; Rezistent la apa; Greutate: 1.5 kg; Garantie: 24 luni
Culoare:
Gri
Dimensiuni:
360 x 500 x 80 mm
Tip produs:
Aparat de spalat cu presiune

Aparat de spalat cu presiune HOTO Pro QWXCJ002, 330 W, 20 V, 2.0 MPa, Gri

 

Aparat de spălat cu presiune fără fir Pro Hoto QWXCJ002, 20V

Doriți să vă curățați mașina cu ușurință? Sau udați grădina mai repede și mai eficient? Cu mașina de spălat cu presiune fără fir HOTO va fi posibil! Se va dovedi în multe situații și, datorită greutății sale ușoare și designului ergonomic, va fi mai confortabil de utilizat. Datorită bateriei reîncărcabile Li-lon de 2.500 mAh, are o durată de funcționare de până la 45 de minute, astfel încât să poți desfășura cu ușurință munca pe care ai planificat-o.
 
 
De mare putere

Ceea ce diferențiază aparatul de spălat fără fir HOTO este puterea de presiune a apei de până la 2,0 MPa. Mai mult, pentru o curățare mai eficientă, este echipat cu o pompă dublă de 14 mm mai puternică, care poate pulveriza până la 200 l de apă pe oră. Acest lucru face ca lucrul cu acesta să fie mult mai confortabil.
 
 
Diferite moduri de operare

Puteți adapta cu ușurință mașina de spălat cu presiune fără fir HOTO la nevoile dvs. Oferă mai multe moduri de operare, pe care le puteți schimba cu ușurință prin rotirea capului dispozitivului. Puteți alege din modul JET, care generează un jet drept; modul INCLINAT, unde jetul de apa este indreptat in jos; modurile 20 și 40 de grade, precum și modul SPUMĂ ȘI DUȘ, cu ajutorul căruia îți poți spăla cu ușurință mașina cu spumă și apă.
 
 
Mașină de spălat multifuncțională

Masina de spalat cu presiune HOTO este potrivita pentru multe sarcini de zi cu zi. Poate fi folosit pentru udarea florilor, curățarea scărilor, ferestrelor și podelelor, dar nu numai! De asemenea, este perfect pentru curățarea covoarelor, mașinilor și bicicletelor. Este un instrument multifuncțional care vă ajută să curățați tot felul de echipamente.
 
 
Confort de utilizare

Mașina de spălat HOTO a fost concepută pentru confort. Cântărește până la 1,5 kg, ceea ce îl face ușor. În plus, mânerul ergonomic va sta perfect în mână, făcându-l mai ușor și mai confortabil de operat în timp ce vă spălați mașina. În plus, furtunul lung de 6 metri este echipat cu un sistem de filtrare pentru a preveni contaminarea.
 
 
Timp lung de funcționare

HOTO este echipat cu o baterie mare de 2.500 mAh, oferind echipamentului un timp de funcționare de până la 45 de minute. Acest lucru face posibilă spălarea a până la două mașini cu o singură încărcare! Mai mult, bateria mașinii de spălat prezintă rezistență la apă IPX6, astfel încât să puteți utiliza dispozitivul în siguranță.
 
QWXCJ002
554 Lei
Stoc Epuizat
Pune o întrebare
Livrare
Metode de Plată
Beneficii
Comandă telefonic
Livrare rapidă oriunde în țară!

Livrare sigură și rapidă prin firme de curierat rapid

15 zile drept de retur!

Dacă produsul nu te mulțumește, îl poți returna în decurs de 15 zile

Produse cu accesorii gratuite!

Îți oferim accesoriu gratuit la anumite categorii de produse