Atenţie Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestora. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidențialitate a datelor personale.

Formular de Retur


Ai cumpărat simplu, returnezi simplu

Dacă un produs achiziționat nu te mulțumește 100%, îl poți returna în termen de 15 zile calendaristice de la momentul livrării produsului.


Detalii despre dreptul la retragere

Cumpărătorul are dreptul să se retragă din Contract, respectiv să returneze un bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare sau de aducere la conformitate conform OUG nr 34/2014.

Condiții generale pentru returul produselor vândute și expediate de Centrul.com

Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit, cu etichetele inițiale intacte ambalajul original intact, cu toate accesoriile și produsele cadou primite, cu certificatul de garanție și toate documentele originale cu care a fost livrat.
Parolele setate de tine și eventualele conturi pe care le-ai definit trebuie eliminate .
Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Celelalte se acceptă doar dacă sunt sigilate.
Poți returna consumabile, doar daca sunt sigilate.
Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, lovituri, șocuri mecanice / electrice.
Nu se acceptă returul dacă ai dezinstalat sistemele de operare sau alte programe existente la livrare, sau dacă produsele au licențe OEM activate.
Electrocasnicele desigilate și testate, este obligatoriu să fie perfect curățate pentru ca returul sa fie acceptat.
Nu se acceptă returul produselor Cosmetice, a celor din categoria Maternitate și de îngrijire personala dacă au fost utilizate, desigilate sau testate, din motive de protecție a sănătății clienților sau din motive de igienă.
Licențele software livrate pe cale electronică nu se pot returna.
Pentru licențele livrate fizic returul se acceptă doar daca sunt sigilate.
Pentru muzică și filme, birotică și papetărie, jocuri PC și jocuri pentru console returul se acceptă doar daca sunt sigilate.
Licențele software bonus-card din componența diferitelor produse (console de jocuri) se vor returna fără a fi activate sau creat cont pe platformele online.

Cum returnez produsul?

Returul se face la adresa

Centrul de Calculatoare - Calea Timișoarei 16, 320232, REŞIŢA, CARAŞ-SEVERIN

Bine de știut dacă alegi rambursarea sumei plătite la cumpărare

Banii vor fi returnați în contul specificat de tine în formularul de retur sau pe card, dacă ai plătit online;
Banii vor fi vizibili în contul sau pe cardul tău în maximum 14 zile;
Fiecare produs resigilat, indiferent de categorie, se returnează conform condițiilor specifice categoriei respective.
Fiecare produs se returnează conform condițiilor de retur specifice categoriei din care face parte.