Atenţie Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestora. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidențialitate a datelor personale.

Despre noi

Ești pe mâini bune...

 

 

Ești parte din povestea noastră...

 

Să ne cunoaștem...

Centrul.com este magazinul online al firmei Centrul de Calculatoare cu sediul social în Reșița. Firma a fost înființată în anul 2003 de cei doi asociați și prieteni Sergiu Crîșciu și Andrei Sîmboteanu. Cu magazine în Reșița (B-dul Repulicii nr. 25), Caransebeș (EuroShopping Mall, etaj 1) și Lugoj (Str. Mitropolit Andrei Șaguna nr. 1), firma și-a diversificat continuu portofoliul e produse.
 
 

 

Astfel, în prezent, firma comercializează pe lângă produsele IT care au consacrat-o, televizoare, telefoane mobile, accesorii și electrocasnice. Deși tehnologia IT va rămâne întotdeauna adânc înrădăcinată în ”ADN-ul” firmei, lucrăm la transformarea companiei într-o platformă de vânzare a unei palete cât mai largi de produse asociate conceptului SMART HOME&LIVING.

În cei 17 ani de experiență ne-am asumat activ responsabilitățile sociale ce ne revin. Principalele noastre obiective sunt acelea de a facilita accesul concetățenilor noștri la tehnologie și de a contribui, prin tot ceea ce facem, la creșterea calității vieții și bunăstării comunității din care facem parte.

Prin încheierea de parteneriate cu lideri mondiali in domeniu, dintre care amintim : ASUS, HP, Toshiba, Microsoft, Acer, Intel, Dell, Fujitsu, Bitdefender, etc, am crescut în permanență standardele de performanță atât ale activității de comerț cât și ale celei de service IT.

Încercăm continu să ințelegem cât mai bine nevoile tuturor clienților noștri și să le oferim soluții relevante personal, optime atât ca preț cât și din punct de vedere tehnologic. Pentru noi ”business is personal,” ceea ce înseamnă că suntem profund preocupați de relevanța personală a interacțiunilor pe care le avem cu toate grupurile de interes: clienți, furnizori, membri ai comunității.

 
 
 
 
 
 
DATE COMERCIALE

S.C. CENTRUL DE CALCULATOARE S.R.L.
Cod Unic: RO 15715771
Capital social subscris şi vărsat: 10.000 LEI    
Număr Reg. Comertului: J11/587/2003
Calea Timișoarei 16, 320232, REŞIŢA, CARAŞ-SEVERIN
Raiffeisen Bank Reşiţa Cont nr. RO40 RZBR 0000 0600 0356 1998
Banca Transilvania Reşiţa Cont nr. RO43 BTRL RONC RT0V 0735 6401
BRD Reşiţa Cont nr. RO70 BRDE 110S V415 6152 1100
Trezoreria Reşiţa Cont nr. RO72 TREZ 1815 069X XX00 0589