Atenţie Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestora. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidențialitate a datelor personale.

Multifunctional Laser alb-negru BROTHER MFC-L5750DW, A4 WiFi, LAN, Duplex Da (automat), Tavă coli: 100 coli

Sporiți performanţele și reduceţi costurile de imprimareManevrarea flexibilă a hârtiei vă permite să adăugaţi mai multe tavi opţionale pentru întreagă gamă. Această maximizează timpul de utilizare a echipamentului, reducând timpul de alimentare cu hârtie. Cu cartuşele de toner opţionale de capacitate mare, productivitatea este sporită reducând costurile de imprimare.Fiabilitate sporită


Construită pentru anduranţă şi imprimare de volum mare, gama L5000 a fost reproiectată complet cu o construcţie robustă care rezistă mai mult la uzură şi este mai rezistenţă în timp.


HLL500D printing


Securitate ridicataIn mediul de afaceri de astăzi, înţelegem că firmele au nevoie de cele mai înalte standarde de securitate. Pentru a îndeplini aceste aşteptări, gama L5000 integrează secure function lock 3.0, securitate de reţea 802.1x şi Internet Protocol Security (IPsec). Gama mai include şi Print Archive, Secure Reset şi Certificate Management.


HLL5200DWT în situ
Soluţii de imprimare flexibile de la Brother


Gama L5000 este proiectată să se integreze uşor şi să îndeplinească nevoile afacerii dvs. Compatibilă cu o gama de programe şi servicii de impriamre, Brother Solutions pot fi personalizate cerinţelor dvs. pentru a spori eficientă în imprimare şi a reduce costurile.


5.00
Nota medie din recenzii
1 recenzie
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stea
0

Mult peste asteptari la pretul asta. Simplu de instalat, usor de operat, face totul cum trebuie. Noi suntem doar cu Apple in casa, merge perfect cu Mac, Ipad si Iphone deci probabil si cu Android

Ai comandat produsul?

Scrie o recenzie despre acest produs și ajută-i și pe ceilalți clienți să facă o alegere bună!

Scrie o recenzie
MFCL5750DWYJ1
2,806 Lei
Stoc Epuizat
Pune o întrebare
Livrare
Metode de Plată
Beneficii
Comandă telefonic
Livrare rapidă oriunde în țară!

Livrare sigură și rapidă prin firme de curierat rapid

15 zile drept de retur!

Dacă produsul nu te mulțumește, îl poți returna în decurs de 15 zile

Produse cu accesorii gratuite!

Îți oferim accesoriu gratuit la anumite categorii de produse