Atenţie Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestora. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidențialitate a datelor personale.

Cartus HP 652/F6V24AE COLOR

Caracteristici generale
Tip produs:
Cartus
Număr de pagini:
200
Producător Compatibil:
  • HP
Compatibilitate:
HP DeskJet Ink Advantage 1115 HP Deskjet Ink Advantage 2135 All-in-One HP Deskjet Ink Advantage 3635 All-in-One HP Deskjet Ink Advantage 3835 All-in-One HP Deskjet Ink Advantage 4535 All-in-One HP Deskjet Ink Advantage 4675 All-in-One
Culoare:
Multicolor

CARTUS HP 652/F6V24AE COLOR

Produci fotografii color şi documente de zi cu zi la calitate de laborator, la un preţ convenabil, cu cartuşele de cerneală originale HP cu cost redus, concepute cu protecţie anti-fraudă şi alerte inteligente la terminarea cernelii, pentru funcţionare fără probleme şi rezultate constante sigure.
Caracteristici
Imprimi tot ce ai nevoie şi contezi pe fotografii şi documente de zi cu zi la calitate de laborator, cu cartuşe de cerneală originale HP cu cost redus, cu care imprimantă HP îţi oferă în mod constant rezultate fiabile.

Obţii cele mai bune imprimări posibile pentru acasă, şcoală şi serviciu, cu cartuşe concepute şi testate cu imprimantă HP şi proiectate pentru a asigura imprimări remarcabile de fiecare dată.

Economiseşti timp şi bani şi reduci problemele, cu cartuşele originale HP potrivite propriului stil de viaţă şi de imprimare. Contezi de fiecare dată pe rezultatele de calitate superioară pe care le aştepţi de la HP, acasă sau în deplasare.

Nici o postare găsită

Ai comandat produsul?

Scrie o recenzie despre acest produs și ajută-i și pe ceilalți clienți să facă o alegere bună!

Scrie o recenzie
F6V24AE
81 Lei
În stoc furnizor
+
Pune o întrebare
Livrare
Metode de Plată
Beneficii
Comandă telefonic
Livrare rapidă oriunde în țară!

Livrare sigură și rapidă prin firme de curierat rapid

15 zile drept de retur!

Dacă produsul nu te mulțumește, îl poți returna în decurs de 15 zile

Produse cu accesorii gratuite!

Îți oferim accesoriu gratuit la anumite categorii de produse