Atenţie Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestora. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidențialitate a datelor personale.

CDC Gaming Tournament

 

 

 

JUCĂTORI CALIFICAȚI ÎN FINALA TURNEULUI FIFA 22

 

 

PLANIFICAREA TURNEELOR DE GAMING

CDC Gaming Tournament este un eveniment de gaming ce va fi organizat anual. Pentru a doua jumătate a anului 2022 și începutul anului 2023 sunt planificate trei turnee: FIFA 22, CS-GO și League of Legends. Fiecare turneu se va derula pe parcursul mai multor săptămâni, astfel încât să poată participa cât mai mulți gameri. Datele de începere a turneelor sunt afișate în tabelul de mai jos.

TURNEUL 1 - FIFA 22

CDC Gaming Tournament debutează cu un campionat de fotbal FIFA 22. Campionatul va începe în data de 12 Septembrie, se va derula pe parcursul a 8 săptămâni și se va încheia în săptămâna a 9-a, la data de 12 Noiembrie, cu meciurile din optimi, sferturi, semifinale, finala mare și finala mică.

ORGANIZATORI

CDC Gaming Tournament este organizat de către firma Centrul de Calculatoare din Reșița, în colaborare cu brandurile ASUS și Republic of Gamers. Regulamentul turneului FIFA 22 este disponibil aici.

PARTICIPANȚI

La competițiile oficiale din cadrul CDC Gaming Tournament pot participa doar persoanele care au vârsta minimă de 14 ani împliniți, sunt posesori ai unei cărți de identitate și au locul de rezidență într-o localitate din județul Caraș-Severin sau municipiul Lugoj. Ceilalți doritori pot testa liber echipamentele din sala de gaming și pot participa la concursuri organizate ad-hoc, în afara planificării oficiale. 

MECANISMUL TURNEULUI

Turneul FIFA 22 va începe la data de 12 Septembrie. Doritorii se pot înscrie la turneu pe parcursul a 8 săptămâni, de Luni până Joi, în intervalul orar 10:00 - 17:00. Înscrierile au loc în magazinele Centrul de Calculatoare din Reșița (B-dul Republicii nr. 25), Caransebeș (EuroShopping Mall etaj 1) și Lugoj (Str. Mitropolit Andrei Șaguna nr. 1 - lângă Poliție).

În cele 8 săptămâni se vor organiza meciuri de calificare în fiecare zi de Vineri între orele 10:00 și 17:30 conform ordinii de înscriere din cursul săptămânii respective.

Doar câștigătorii locurilor 1 și 2 din fiecare săptămână vor putea participa la meciurile finale care vor avea loc în data de 12 Noiembrie, în intervalul orar 10:00 - 13:00, potrivit planificării prealabile ce va fi comunicată jucătorilor calificați.

Fiecare participant se poate înscrie gratuit la turneu o singură dată. Dacă un participant înscris într-o săptămână este eliminat în meciurile de calificare ce au loc în ziua de Vineri, se poate înscrie din nou într-o altă  săptămâna, doar în baza unui FREE PASS eliberat gratuit și aleatoriu de către promoterii turneului,  sau eliberat în orice magazin Centrul de Calculatoare cu prilejul achiziției unui accesoriu de gaming (în săptămâna respectivă). 

Fiecare participant înscris se poate antrena GRATUIT în cursul săptămânii, de Luni până Joi, în sala de gaming din Reșița, pentru a se familiariza cu echipamentele.

LOCUL DESFĂȘURĂRII TURNEULUI

Toate concursurile din cadrul CDC Gaming Tournament se vor desfășura în sala de gaming din cadrul magazinului Centrul de Calculatoare situat în Reșița, B-dul Republicii nr. 25. Participantul înscris, care nu se prezintă la data programată pentru desfășurarea meciului, pierde prin neprezentare.

PREMII ÎN VALOARE TOTALĂ DE PESTE 3000€

CETĂȚENIA REPUBLIC OF GAMERS

Toți am vrea să fim cetățenii unei republici ai cărei singure agende politice este distracția. Cetățenia Republic of Gamers garantează dreptul de participare gratuită și nelimitată la toate evenimentele de gaming organizate de firma Centrul de Calculatoare. Cetățenia Republic of Gamers înseamnă însă mai mult decât distracție. Ea oferă și următoarele avantaje:

- manoperă gratuită la toate intervențiile de service în centrul de Service al firmei, din Reșița, B-dul Republicii 26;

- mentenanță anuală gratuită pentru laptopul sau sistemul PC al cetățeanului ROG; 

- 10% discount la fiecare accesoriu de gaming achiziționat din magazinele Centrul de Calculatoare;

- prețuri preferențiale la toate produsele achiziționate din magazinele Centrul de Calculatoare.

Cetățenia ROG se acordă câștigătorilor turneelor de gaming din cadrul CDC Gaming Tournament (locurile 1, 2 3 și 4), precum și clienților care achiziționează laptopuri și sisteme PC de gaming din magazinele Centrul de Calculatoare.

 

 

 

 CUM OBȚII UN FREE PASS?

Înscrierea la turneu este gratuită o singură dată, pentru fiecare turneu. Chiar dacă ai fost eliminat în calificări, te poți înscrie din nou, într-una din săptămânile următoare, cu ajutorul unui FREE PASS. Acest card este eliberat GRATUIT și aleatoriu de către promoterii noștri care străbat județul în loganul albastru. 

Mai poți obine un FREE PASS în fiecare dintre magazinele Centrul de Calculatoare din Reșița, Caransebeș sau Lugoj, la achiziția oricărui accesoriu de gaming.  

 

TE AȘTEPTĂM LA ÎNSCRIERI ȘI ANTRENAMENTE

Înscrierile au loc în magazinele Centrul de Calculatoare din Reșița (B-dul Republicii nr. 25), Caransebeș (EuroShopping Mall etaj 1) și Lugoj (Str. Mitropolit Andrei Șaguna nr. 1 - lângă Poliție), pe parcursul celor 8 săptămâni, de Luni până Joi, între orele 10:00 și 17:00. Sala de gaming este situată în magazinul din Reșița. 

Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon: 0355.422.222

Sala de gaming este deschisă deja pentru antrenamente, de Luni până Joi, în același interval orar. Este bine să te înscrii din timp și să participi la antrenamente pentru a te familiariza cu echipamentele.

Play to win!