Atenţie Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestora. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidențialitate a datelor personale.

Dezumidificator de Aer HEINNER HDU-M20, 20l/24h, Alb

DEZUMIDIFICATOR DE AER HEINNER HDU-M20

 

 

Capacitate maxima dezumidificare 20L/24H

Cu o capacitate maxima de dezumidificare de 20l/24H si rezervor de 3L, HEINNER HDU-M20 te ajuta sa pastrezi o umiditate optima in casa si este recomandat pentru incaperile cu arie cuprinsa intre 37 si 52 mp.

 

 

Control electronic

Setezi simplu si rapid, cu ajutorul panoului de control electronic, atat nivelul de umiditate, cat si modul de functionare dorite. Display-ul aparatului iti permite sa verifici in orice moment care este gradul de umiditate din incapere.

 

 

Oprire automata

Dezumidificatorul se opreste atunci cand recipientul de colectare a apei este plin, cand este scos sau cand nu este asezat in pozitia corecta, aceasta fiind si o functie de protectie, iar functionarea va reincepe automat dupa 3 minute.

 

 

Repornire automata

In cazul in care aparatul se opreste brusc din cauza unei intreruperi a alimentarii energiei electrice, acesta va reporni automat functia setata anterior, odata cu restabilirea alimentarii cu energie.

 

 

Mod "Sleep"

Datorita modului "Sleep", dezumidificatorul poate fi folosit la orice ora, reducand nivelul de zgomotastfel incat sa nu deranjeze, mai ales pe timpul noptii.

 

 

Timer 24H

Flexibilitate maxima! Cu ajutorul timer-ului poti seta pornirea si/sau oprirea aparatului oricand ai nevoie, intr-un interval de la 0.0 la 24 de ore

 

 

 

 

HDU-M20
799 Lei
Stoc Epuizat
Pune o întrebare
Livrare
Metode de Plată
Beneficii
Comandă telefonic
Livrare rapidă oriunde în țară!

Livrare sigură și rapidă prin firme de curierat rapid

15 zile drept de retur!

Dacă produsul nu te mulțumește, îl poți returna în decurs de 15 zile

Produse cu accesorii gratuite!

Îți oferim accesoriu gratuit la anumite categorii de produse