Atenţie Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestora. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidențialitate a datelor personale.

Imprimanta Inkjet color EPSON WF-100W, A4+, Wireless, Black

Imprimanta Epson WorkForce WF-100W

WorkForce WF-100W

Aceasta este imprimanta portabilă pe care o aşteptaţi. Prima imprimantă A4 portabilă, produsă vreodată de Epson, este excelentă pentru specialiştii care trebuie să imprime de la distanţă facturi, contracte şi multe altele. Fiind mică şi uşoară, această imprimantă cu jet de cerneală este echipată cu un acumulator integrat, un ecran LCD, conectivitate Wi-Fi şi Wi-Fi Direct® şi este compatibilă cu Apple AirPrint, Google Cloud Print şi Epson iPrint.

Imprimare portabilă

Cea mai mică şi mai uşoară imprimantă wireless A4 cu jet de cerneală din lume, WF-100W, are un acumulator încorporat care poate fi reîncărcat oriunde prin USB. Este mică şi compactă, având dimensiuni de numai 309x154x61 mm şi o greutate de 1,6 kg. Datorită conectivităţii wireless, WF-100W nu are nevoie de cabluri, ceea ce îi permite să fie utilizată fără probleme la domiciliul clientului sau în vehicule.

Imprimanta Epson WorkForce WF-100W

 

 

Imprimanta Epson WorkForce WF-100W

Convenabilă

Fiind compatibilă cu Apple AirPrint şi Google Cloud Print pentru imprimare wireless, WF-100W beneficiază şi de Epson Connect. Pe lângă aplicaţia Epson iPrint pentru imprimare wireless de pe majoritatea tabletelor sau telefoanelor smartphone, Epson Connect include şi Email Print, ceea ce înseamnă că puteţi imprima de oriunde din lume.

Nici o postare găsită

Ai comandat produsul?

Scrie o recenzie despre acest produs și ajută-i și pe ceilalți clienți să facă o alegere bună!

Scrie o recenzie
C11CE05403
1,276 Lei
În stoc furnizor
+
Pune o întrebare
Livrare
Metode de Plată
Beneficii
Comandă telefonic
Livrare rapidă oriunde în țară!

Livrare sigură și rapidă prin firme de curierat rapid

15 zile drept de retur!

Dacă produsul nu te mulțumește, îl poți returna în decurs de 15 zile

Produse cu accesorii gratuite!

Îți oferim accesoriu gratuit la anumite categorii de produse