Atenţie Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestora. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidențialitate a datelor personale.

Incalzitor Diesel HCALORY HC-A02, 8 kW, Capacitate rezervor 5 l, Bluetooth, Gri

Caracteristici generale
Conectivitate:
Bluetooth
Tip produs:
Incalzitor
Alimentare:
Diesel
Material:
Plastic + Fibra de carbon
Funcții:
  • Incalzire
Alte specificații:
Capacitate rezervor: 5 l; Putere: 5-8 kW; Consum: 0.1 - 0.35 l/h
Alte detalii:
Control prin telecomanda sau aplicatie
Culoare:
Gri
Garanție (luni):
24

Incalzitor Diesel HCALORY HC-A02, 8 kW, Capacitate rezervor 5 l, Bluetooth, Gri

 

Tip încălzitor: Diesel
Control Telecomandă, aplicație
Capacitate rezervor combustibil: 5l
Putere nominala: 5-8KW
Tensiune nominală: 12V 24V (universal)
Consum de combustibil: 0,1-0,35l/h
Raza de acțiune a telecomenzii: Până la 100 m
Temperatura de funcționare a radiatorului: De la -40°C până la 50°C
Temperatura de funcționare a pompei de ulei: De la -40°C până la 40°C
Material: Plastic + fibra de carbon
 
Include:
Telecomandă
Amortizor
Filtru de aer
Placa de montare
Țeavă de eșapament
Conducta de admisie
Conducta de evacuare
Set de șuruburi
 
Pregătește-te pentru zilele mai reci și asigură-te cu o sursă sigură de căldură. Încălzitorul diesel Hcalory HC-A02 va fi perfect, de exemplu, atunci când călătoriți - vă va permite să vă încălziți la oprire și vă va facilita îndepărtarea înghețului de pe geamurile vehiculului. Este echipat cu un rezervor de combustibil de 5 litri și se remarcă prin ardere scăzută de aproximativ 0,1-0,35 l/h. Drept urmare, vă va dura mult timp! Dispozitivul are o compatibilitate largă și îl puteți opera și prin intermediul unei aplicații. Are și un ecran LCD încorporat.
 
 
Încălzitorul este compatibil cu o gamă largă de vehicule de 12V / 24V și se distinge prin dimensiunea relativ mică. Aceasta înseamnă că va fi ideal, de exemplu, pentru încălzirea dubelor, mașinilor, rulotelor și chiar a camioanelor. De asemenea, vă va permite să scăpați rapid de înghețul de la ferestre. De asemenea, îl veți folosi cu succes atunci când sunteți staționar. În plus, datorită puterii sale reglabile de 5-8 kW, îi poți ajusta cu ușurință funcționarea la nevoile tale. De asemenea, puteți regla temperatura în intervalul 8-36°C.
 
 
Încălzitorul HC-A02 utilizează tehnologia de volatilizare. Aceasta înseamnă că combustibilul este încălzit și vaporizat în gaz printr-o bujie ceramică. De remarcat este și aprinderea rapidă a dispozitivului. De asemenea, produsul prezintă o combustie relativ scăzută, care ajunge la aproximativ 0,1-0,35 l/h. Ca rezultat, poate oferi un timp de funcționare lung! Rezervorul de combustibil are o capacitate de 5l - suficient pentru a vă permite să vă încălziți în timpul unei opriri sau să dezghețați geamurile.
 
 
La proiectarea încălzitorului HC-A02 s-a ținut cont și de siguranță. Dispozitivul a fost protejat împotriva scurtcircuitării și supraîncălzirii și a primit un sistem de control inteligent. În plus, poate menține stabil puterea la nivelul potrivit. În același timp, produsul este prietenos cu mediul - se caracterizează prin emisii scăzute, astfel încât mult mai puțină poluare intră în aer.
 
 
Funcționarea dispozitivului nu vă va cauza nicio problemă. Încălzitorul este foarte ușor de asamblat și dezasamblat și a fost echipat cu un afișaj LCD care vă va permite să verificați în mod convenabil cele mai importante informații despre funcționarea sa. Veți găsi și o telecomandă inclusă, cu ajutorul căreia o puteți opera comod. Raza de acțiune a telecomenzii este de până la 100 m! Dispozitivul are, de asemenea, mânere care îl fac ușor de transportat, precum și picioare special concepute care vă vor permite să-l așezați stabil pe o suprafață plană la alegere.
 
 
De asemenea, este posibil să controlați convenabil încălzitorul folosind o aplicație - produsul se conectează la smartphone-ul dvs. prin Bluetooth. De asemenea, puteți să automatizați funcționarea acestuia și să vă bucurați de temperatura optimă în aproape orice situație! Setați dispozitivul să înceapă să funcționeze spontan când temperatura scade sub o valoare setată și opriți-l după ce a încălzit spațiul la un anumit nivel.
 
HC-A02 GREY + BT
1,312 Lei
Stoc Epuizat
Pune o întrebare
Livrare
Metode de Plată
Beneficii
Comandă telefonic
Livrare rapidă oriunde în țară!

Livrare sigură și rapidă prin firme de curierat rapid

15 zile drept de retur!

Dacă produsul nu te mulțumește, îl poți returna în decurs de 15 zile

Produse cu accesorii gratuite!

Îți oferim accesoriu gratuit la anumite categorii de produse