Atenţie Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestora. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidențialitate a datelor personale.

Jucarie interactiva pentru animale CHEERBLE Wicked Egg, Apricot

Caracteristici generale
Tip produs:
Jucarie interactiva
Alimentare:
Acumulator
Material:
TPU
Alte specificații:
Autonomie: pana la 4 ore; Capacitate baterie: 300 mAh
Culoare:
Apricot
Dimensiuni:
73 x 99 mm
Garanție (luni):
24

Jucarie interactiva pentru animale CHEERBLE Wicked Egg, Apricot

 

Distrează-ți animalul de companie în timp ce ești plecat! Wicked Egg este o jucărie automată cu un dozator inteligent de alimente. Îi poți personaliza cu ușurință performanța cu 3 moduri de dificultate. De asemenea, vă permite să înregistrați comenzi scurte și laude. Este realizat din material rezistent și sigur pentru animalele dvs. de companie. De asemenea, îl veți păstra cu ușurință curat.

3 moduri de dificultate

Alege dintre 3 moduri de dificultate pentru a potrivi acțiunea jucăriei cu animalul tău! Modul Starter oferă 10 minute de distracție, în timp ce fiecare atingere a jucăriei reduce timpul cu un minut. Odată expirat timpul, prietenul tău blănos va primi un răsfăț. Când Starter devine prea ușor, treceți la nivelul Avansat - o numărătoare inversă de 10 minute, în care fiecare atingere scade 20 de secunde. Modul expert, pe de altă parte, face ca fiecare atingere să înceapă o numărătoare inversă de 10 secunde înainte ca animalul tău de companie să primească o gustare.

Soluție inteligentă

Jucăria special concepută nu oferă doar animalului tău timp să se joace, ci și să se odihnească. Dispozitivul funcționează timp de 10 minute, apoi trece în modul de repaus pentru încă 30 de minute. Animalul tău de companie îl poate activa cu ușurință din nou în orice moment - doar o atingere! În plus, puteți înregistra o comandă pentru a încuraja jocul sau lauda.

Construcție durabilă

Jucăria interactivă este realizată din material durabil și rezistent la deteriorare, care este sigur pentru animalele de companie. Are, de asemenea, o lumină LED colorată care încurajează și mai mult animalul dvs. de companie să se joace. De asemenea, îl veți păstra cu ușurință curat, doar ștergeți-l cu o cârpă. Veți încărca Wicked Egg cu un cablu USB - după aproximativ 50 de minute va fi gata de utilizare din nou.

C0222A
139 Lei
Stoc limitat
+
Pune o întrebare
Livrare
Metode de Plată
Beneficii
Comandă telefonic
Livrare rapidă oriunde în țară!

Livrare sigură și rapidă prin firme de curierat rapid

15 zile drept de retur!

Dacă produsul nu te mulțumește, îl poți returna în decurs de 15 zile

Produse cu accesorii gratuite!

Îți oferim accesoriu gratuit la anumite categorii de produse