Atenţie Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestora. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidențialitate a datelor personale.

LEGO® City Spital 60330

Disponibilitate Stoc:
În stoc Furnizor
Caracteristici generale
Colecție:
LEGO® CITY
Vârstă recomandată:
7+ Ani
Număr piese:
816
Număr figurine:
12
Pentru:
Fete & Baieti

LEGO® City Spital 60330

 

Acest set de joc LEGO® City Spital (60330) este plin de elemente inspiratoare pentru joaca fantezista, inclusiv o receptie cu un spatiu de joaca pentru copii, salon pentru noile mamici, WC si o camera pentru teste RMN. De asemenea, setul include o ambulanta si un elicopter de salvare precum si Placi de drum pentru a conecta setul la alte seturi LEGO, plus 12 minifigurine ce includ 4 personaje din serialul TV LEGO City Adventures.

Instructiuni de constructie tiparite si digitale


Acest set deconstructie LEGO include un ghid de constructie pas cu pas tiparit si instructiuni de constructie digitale interactive pentru copii de 7 ani si mai mari. Disponibil in aplicatia gratuita LEGO Instructiuni de constructie pentru smartphone-uri si tablete, acest ghid digital intuitiv include instrumente cool cu zoom si rotire care permit copiilor sa vizualizeze fiecare model din toate unghiurile pe masura ce construiesc.

Lumea creativa din LEGO City


Seturile de joc LEGO City duc copiii in miezul actiunii cu cladiri bogate in dotari, vehicule cool si personaje inspiratoare, pentru ore nesfarsite de distractie fantezista.

60330
499 Lei
Stoc limitat
+
Pune o întrebare
Livrare
Metode de Plată
Beneficii
Comandă telefonic
Livrare rapidă oriunde în țară!

Livrare sigură și rapidă prin firme de curierat rapid

15 zile drept de retur!

Dacă produsul nu te mulțumește, îl poți returna în decurs de 15 zile

Produse cu accesorii gratuite!

Îți oferim accesoriu gratuit la anumite categorii de produse