Atenţie Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestora. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidențialitate a datelor personale.

LEGO CREATOR Drona cibernetica 31111

Caracteristici generale
Colecție:
LEGO® CREATOR
Vârstă recomandată:
6+ Ani
Număr piese:
113
Număr figurine:
1
Pentru:
Băieți

LEGO CREATOR Drona cibernetica 31111

 
Da-le copiilor sansa sa-si creeze propriile aventuri spatiale pline de actiune cu acest grozav set LEGO® Creator 3in1 Drona Cibernetica (31111). Drona are 2 propulsoare reglabile, aripioare ajustabile pe coada si o carlinga a carui parbriz se deschide. Functii care le inspira copiilor ore intregi de joc de rol.

Tinerii exploratori spatiali se pot bucura de 3 experiente de constructie si joaca diferite cu aceasta jucarie LEGO Creator 3in1. Pot construi drona cibernetica, o pot reconstrui sub forma unui robot mech sau un scuter cibernetic. Setul vine si cu o minifigurina robot noua pentru 2021 cu cap albastru transparent, care poate pilota oricare din cele 3 modele alternative.

Jucariile de constructie LEGO Creator 3in1 deschid o intreaga lume de posibilitati cu 3 modele diferite de creat in fiecare cutie! Constructorii LEGO sunt captivati pe masura ce construiesc, reconstruiesc si construiesc din nou! Gama Creator 3in1 inspira jocuri de rol pline de imaginatie cu o multime de modele grozave din care poti alege, inclusiv masini, creaturi sau case pe plaja.

LEGO Creator Drona cibernetica:
• Acest set LEGO® Creator 3in1 Drona Cibernetica (31111) inspira scenarii fantastice de joaca pentru copii, avand 3 modele in 1 – o drona cibernetica, un robot cibernetic si un scuter cibernetic.
• Contine o minifigurina noua pentru anul 2021: un robot cu cap albastru transparent. Acesta poate calatori cu drona, robotul mech sau scuterul, sporind astfel distractia copiilor.
• Copiii creativi se pot bucura de o multime de aventuri spatiale, calatorind cu drona sau desfasurand misiuni la sol cu robotul mech sau cu scuterul.
• Drona cibernetica are 2 propulsoare ajustabile, aripi reglabile pe coada si o carlinga care se deschide prin parbriz.
• Cu 113 piese, acest set LEGO® Creator 3in1 este o provocare plina de distractie pentru copiii de cel putin 6 ani si poate reprezenta un cadou neasteptat.
• Drona cibernetica masoara 6cm inaltime, 14cm lungime si 6cm in latime – dimensiunea potrivita pentru o jucarie portabila acasa sau pe drum.



31111
38 Lei
Stoc Epuizat
Pune o întrebare
Livrare
Metode de Plată
Beneficii
Comandă telefonic
Livrare rapidă oriunde în țară!

Livrare sigură și rapidă prin firme de curierat rapid

15 zile drept de retur!

Dacă produsul nu te mulțumește, îl poți returna în decurs de 15 zile

Produse cu accesorii gratuite!

Îți oferim accesoriu gratuit la anumite categorii de produse