Atenţie Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestora. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidențialitate a datelor personale.

LEGO DISNEY Racheta lui Mickey si Minnie 10774

Caracteristici generale
Colecție:
LEGO® DISNEY
Vârstă recomandată:
4+ Ani
Număr piese:
88
Număr figurine:
2
Pentru:
Fete & Băieți

LEGO DISNEY Racheta lui Mickey si Minnie 10774

Încurajează-i imaginația copilului cu acest set LEGO® ǀ Disney Mickey and Friends Racheta lui Mickey Mouse și Minnie Mouse (10774). Acesta include o rachetă spațială care se deschide și o stație spațială, prin care copiii de minim 4 ani pot zbura în spațiu alături de Mickey și Minnie Mouse.
 
Acest set spațial LEGO 4+ este umplut cu activități distractive de dezvoltare prin care copiii au o experiență grozavă de joacă. Fiecare pungă de piese conține un model complet pe care copiii îl pot asambla pentru a începe joaca mai repede! Conține de asemenea cărămizi introductive care grăbesc construcția.
 
Seturile 4+ sunt perfecte pentru adulții care vor să-și învețe copiii să se joace construind. Setul include instrucțiuni simple prin imagini, ceea ce nu oferă impedimente copiilor care tocmai încep să învețe să citească. Alături poate fi folosită și aplicația Instructions PLUS, disponibilă în aplicația gratuită LEGO Building Instructions. În această aplicație copii pot vedea mai clar procesul de asamblare din mai multe unghiuri și îți pot salva pasul la care au rămas pentru a se întoarce oricând la joacă.
10774
92 Lei
Stoc Epuizat
Pune o întrebare
Livrare
Metode de Plată
Beneficii
Comandă telefonic
Achiziții publice/SICAP
Livrare rapidă oriunde în țară!

Livrare sigură și rapidă prin firme de curierat rapid

15 zile drept de retur!

Dacă produsul nu te mulțumește, îl poți returna în decurs de 15 zile

Produse cu accesorii gratuite!

Îți oferim accesoriu gratuit la anumite categorii de produse