Atenţie Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestora. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidențialitate a datelor personale.

LEGO Technic Ducati Panigale V4 R 42107

Caracteristici generale
Colecție:
LEGO® TECHNIC
Vârstă recomandată:
10+ Ani
Număr piese:
646
Pentru:
Băieți

LEGO Technic Ducati Panigale V4 R 42107

 

O reprezentare a faimosului Ducati Panigale V4 R de construit si explorat. Fanii LEGO Technic si entuziastii motocicletelor vor adora aceasta provocare de constructie.
Construieste-ti propriul Ducati Panigale V4 R pentru o privire unica asupra detaliilor si functiilor care sunt incluse in aceasta motocicleta emblematica. Include si o cutie de viteze cu 2 viteze – o premiera pentru seria de motociclete LEGO Technic.


Recreeaza fiorul detinerii unui Ducati Panigale V4 R, cu suspensie pe fata si spate. Schema de culoare pe rosu aprins insufla viata motocicletei cu fler italian autentic.
Cauti cele mei tari cadouri pentru fanii de motociclete? Aici ai o alegere excelenta. E si o super provocare pentru fanii LEGO Technic cu varste de peste 10 ani, care se vor distra de minune afland cum functioneaza o motocicleta.

 


Acest model (42107) iese in evidenta oriunde este expus. Dimensiunile sale au fost concepute pentru a reda cat mai fidel motocicleta adevarata. Masoara peste 32 cm lungime, 16 cm inaltime si 8 cm latime.
Nu e nevoie de baterii pentru aceasta motocicleta de jucarie Ducati. Pasiunea, imaginatia si dorinta de a descoperi ceva nou sunt tot ce iti trebuie.


E usor sa pornesti la drum cu acest set LEGO special. Doar deschide cutia si vei gasi instructiuni usor de urmat. Astfel constructia noului tau model LEGO Ducati poate incepe imediat.

 

 

Stil, rafinament si performanta. Cu aparente care vor fura toate privirile, acest LEGO Technic Ducati Panigale V4 R surprinde spiritul si designul originalului. Este primul model de motocicleta LEGO Technic facut vreodata care sa fie dotata cu o cutie de viteze pentru a explora diversele velocitati si tehnici. Alte functii uimitoare includ ghidon articulat, suspensie pe fata si pe spate pentru miscari ca in realitate, plus discuri de frane pe fata si pe spate.

Fanii Ducati vor aprecia atentia la detaliu in acest model uimitor de motocicleta LEGO. Un stand extensibil, o teava de esapament, parbriz si consola completeaza ultimele detalii care fac aceasta jucarie atat de autentica. Si desigur, chema de culori pe rosu va trezi adrenalina oricarui fan Ducati

 


Ca parte din universul LEGO Technic, acest model de motocicleta ofera o experienta de constructie captivanta si satisfacatoare. Cu functii ca in realitate, aceste seturi sunt introduceri excelente pentru constructori in lumea ingineriei, unde vor descoperi cum functioneaza angrenajele cu roti dintate.

42107
319 Lei
Stoc Epuizat
Pune o întrebare
Livrare
Metode de Plată
Beneficii
Comandă telefonic
Livrare rapidă oriunde în țară!

Livrare sigură și rapidă prin firme de curierat rapid

15 zile drept de retur!

Dacă produsul nu te mulțumește, îl poți returna în decurs de 15 zile

Produse cu accesorii gratuite!

Îți oferim accesoriu gratuit la anumite categorii de produse