Atenţie Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestora. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidențialitate a datelor personale.

LEGO® TECHNIC McLaren Formula 1 42141

Caracteristici generale
Colecție:
LEGO® TECHNIC
Vârstă recomandată:
18+ Ani
Număr piese:
1432
Pentru:
Băieți

LEGO® TECHNIC McLaren Formula 1 42141

 

Scapă de distrageri. Concentrează-te ca un campion în momentul decisiv. A sosit timpul să construiești noul model LEGO Technic McLaren Formula 1 (42141). Odată ce ai trecut de linia de sosire, sentimentul de mândrie e copleșitor – iar rezultatul este un model de display absolut fantastic cu care îți poți încununa ambiția.
Pentru acest an designerii LEGO Technic au lucrat împreună cu designerii de la McLaren Racing. Ambele echipe de experți și-au dezvoltat mașinile în același timp, ceea ce face acest set o colaborare cu totul specială. Ca și mașina adevărată, această versiune LEGO Technic include un motor V6 cu pistoane mobile, sistem de direcție, suspensii și diferențial.
 
LEGO Technic McLaren Formula 1:
  • O construcție pentru fanii Formula 1 – construiește o versiune detaliată a mașinii de Formula 1 a echipei McLaren, varianta nouă din 2022 cu setul LEGO Technic McLaren Formula 1 (42141) pentru adulți.
  • O colaborare legendară – designerii LEGO au lucrat în strânsă colaborare cu inginerii McLaren Racing, iar ambele echipe de experți și-au dezvoltat mașinile în paralel pentru sezonul de curse 2022.
  • Modelat după mașina adevărată – include detalii și funcții precum motorul V6 cu pistoane mobile, sistem de direcție, suspensie și diferențial pentru a lua curbele cu precizie.
  • Un proiect pentru adulți – această versiune LEGO a mașinii McLaren F1 oferă constructorilor adulți oportunitatea de a își aprofunda pasiunea și de a se bucura de o construcție captivantă și de rezultatul spectaculos al acesteia.
  • Modelul LEGO Technic McLaren Formula 1 măsoară peste 13 cm înălțime, 65 cm lungime și 27 cm lățime.
  • Cartea de instrucțiuni include și detalii extra despre colaborarea dintre McLaren Racing și designerii LEGO.
  • Adaugă și ultimele detalii folosind autocolantele cu sponsori, exact ca cele aflate pe mașina adevărată.
42141
862 Lei
În stoc furnizor
+
Pune o întrebare
Livrare
Metode de Plată
Beneficii
Comandă telefonic
Livrare rapidă oriunde în țară!

Livrare sigură și rapidă prin firme de curierat rapid

15 zile drept de retur!

Dacă produsul nu te mulțumește, îl poți returna în decurs de 15 zile

Produse cu accesorii gratuite!

Îți oferim accesoriu gratuit la anumite categorii de produse