Atenţie Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestora. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidențialitate a datelor personale.

LEGO® TECHNIC Vehicul de teren 42139

Caracteristici generale
Colecție:
LEGO® TECHNIC
Vârstă recomandată:
10+ Ani
Număr piese:
764
Pentru:
Băieți

LEGO® TECHNIC Vehicul de teren 42139

 

Copiii ageri la minte de la 10 ani în sus vor fi încântați să construiască acest model de ATV LEGO Technic. Este plin de amănunte și funcții, asemeni unui ATV din viața reală. Descoperă direcția și suspensia și explorează cutia de viteze și motorul cu pistoane mișcătoare. Include și un vinci și o platformă pentru încărcături – ATV-ul este pregătit să ridice și să transporte încărături grele.
 
Modelul include și o drujbă de jucărie – cu tot cu lanț rotativ autentic. Copiii se vor distra folosind-o la „tăiat” piesele de bușteni incluse. Cele 20 de elemente de bușteni se îmbină pentru a crea bușteni mai mari, perfecți pentru ca adulții și copiii să se bucure împreună de joacă creativă
Seturile LEGO Technic au mișcări și mecanisme realiste care îi introduc pe micii constructori LEGO în universul ingineriei într-o manieră accesibilă și realistă.
42139
417 Lei
Stoc Epuizat
Pune o întrebare
Livrare
Metode de Plată
Beneficii
Comandă telefonic
Livrare rapidă oriunde în țară!

Livrare sigură și rapidă prin firme de curierat rapid

15 zile drept de retur!

Dacă produsul nu te mulțumește, îl poți returna în decurs de 15 zile

Produse cu accesorii gratuite!

Îți oferim accesoriu gratuit la anumite categorii de produse