Atenţie Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestora. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidențialitate a datelor personale.

Masina de spalat HEINNER HWM-V8414D+++, 8 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Display digital, Functie Start Intarziat, 60 cm, Alb

Masina de spalat HEINNER HWM-V8414D+++

 

Beneficii:
Masina de spalat rufe standard cu incarcare frontala;
Capacitate de incarcare de 8 kg, potrivita pentru o familie de 4 membri;
Este echipata cu 15 programe de spalare;
Viteza maxima de centrifugare de 1400 rotatii pe minut;
Masina de spalat rufe dotata cu functiile Start intarziat, Anti-sifonare si Blocare acces copii;
 
Masina de spalat rufe standard, echipata cu functiile Start intarziat, Anti-sifonare si Blocare acces copii creeaza conditii optime de spalare pentru rufele tale si asigura o curatare eficienta si delicata. Puteti incarca pana la 8 kg pentru un singur ciclu de spalare, potrivit pentru o familie cu 4 membri.
 
Tipul de masina de spalat rufe standard este cea mai intalnita varianta, deoarece poate fi plasata oriunde, atat timp cat este conectata la un canal de scurgere si la o instalatie de apa. 
 
Masina de spalat cu incarcare frontala este un model clasic, datorita hubloului transparent prin care poti observa usor ce se intampla cu rufele tale.
 
Capacitatea masinii de spalat, exprimata in kilograme, reprezinta greutatea hainelor pe care masina de spalat le poate spala eficient, fara a folosi surplus de energie sau de apa sau fara a dura prea mult si a afecta eficienta procesului de spalare. Capacitatea de spalare se masoara in haine uscate.
 
Viteza de centrifugare este exprimata in rotatii pe minut si este un alt criteriu de care trebuie tinut cont atunci cand este achizitionata o masina de spalat. Cu cat viteza de centrifugare e mai mare, cu atat mai uscate sunt hainele dupa spalare.
 
Nivelul de zgomot  este important daca avem nevoie de liniste sau un zgomot redus. Este masurat in decibeli iar o valoare mica iti va asigura confortul dorit.
 
Consumul de energie electrica si de apa al masinii de spalat rufe este dat si prin clasa de eficienta energetica. Cu cat clasa de eficienta energetica este mai mare, de la A+++ la D, cu atat consumul de energie si apa este mai mic.
 
 

Rapid 15 minute

Acest program este adecvat pentru spalarea foarte rapida a unui numar redus de articole de imbracaminte nu foarte murdare.

 
 

Bumbac 90°C

Spalare intensiva si in siguranta a hainelor din bumbac.

 
 

Sport

Puteti selecta acest program pentru a spala echipamentul sportiv, atat din bumbac cat si sintetic, in conditii optime.

 
 

Lana

Destinat spalarii hainelor delicate din lana, fara a le deteriora. Recomandam folosirea unui detergent special pentru lana.

 
 

Clatire

Dupa finalizarea operatiunii de clatire, daca doriti sa clatiti suplimentar rufele, dumneavoastra puteti utiliza acest program pentru orice fel de rufa.

 
 

Mix

Program care permite spalarea hainelor de bumbac si a celor sintetice in cadrul aceluiasi ciclu de spalare.

 
 

Camasi

Puteti selecta acest program pentru a spala camasi din materiale diferite in conditii optime.

 
 

Centrifugare

Program separat de centrifugare.

 
 

Allergy Safe

Puteti selecta acest program pentru spalarea hainelor bebelusului, acesta asigurand curatarea optima a hainutelor si o clatire mai eficienta pentru protejarea pielii.

 
 

Sistem electronic de control al balansului

Produsul dispune de sistem electronic al balansului care, prin distribuirea uniforma a rufelor in interiorul tamburului, diminueaza vibratiile si reduce zgomotul produs in timpul stoarcerii.

 
 

Capacitate de incarcare de 8 kg

Ofera flexibilitate crescuta. Ideala pentru toata familia si obiecte mari.

 
 

Start intarziat

Va ofera flexibilitate maxima, permitand setarea pornirii aparatului la programul dorit, intr un interval de 1-23 de ore

 
 

Blocare acces copii

Puteti activa aceasta functie pentru a evita actionarea masinii de spalat de catre copii in timpul functionarii acesteia.

 
 

Functie pentru indepartarea spumei

Daca este utilizata o cantitate prea mare de detergent, se va forma o cantitate mare de spuma, fiind afectata eficienta etapelor de spalare si clatire. Aceasta functie permite detectarea automata a spumei in exces si indepartarea acesteia.

 
 

Sistem ECO Logic

Optimizeaza consumul de apa si detergent, precum si durata programului de spalare in functie de cantitatea de rufe incarcate. Sistemul Eco Logic te va ajuta sa protejezi natura si sa faci si economie. De exmplu, la incarcarea pe jumatate a masinii, economia de energie poate ajunge pana la 50%.

 
 

Ecran LED

Ecran LED cu un panou de control intuitiv cu ajutorul caruia vei alege mereu optiunile potrivite.

 

Nici o postare găsită

Ai comandat produsul?

Scrie o recenzie despre acest produs și ajută-i și pe ceilalți clienți să facă o alegere bună!

Scrie o recenzie
HWM-V8414D+++
1,436 Lei
Stoc Epuizat
Pune o întrebare
Livrare
Metode de Plată
Beneficii
Comandă telefonic
Livrare rapidă oriunde în țară!

Livrare sigură și rapidă prin firme de curierat rapid

15 zile drept de retur!

Dacă produsul nu te mulțumește, îl poți returna în decurs de 15 zile

Produse cu accesorii gratuite!

Îți oferim accesoriu gratuit la anumite categorii de produse