Atenţie Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestora. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidențialitate a datelor personale.

Mini compresor electric portabil HOTO QWCQB001, 2500 mAh, USB-C, Black

Caracteristici generale
Tip produs:
Mini compresor eletric
Alimentare:
Baterie 2500 mAh
Alte detalii:
Timp Incarcare aprox. 3,5 h, Supapă Schrader cu furtun, Supapa Presta, Ac de umflare
Culoare:
Negru
Dimensiuni:
89 x 44 x 123 mm
Garanție (luni):
24

Mini compresor electric portabil HOTO QWCQB001, 2500 mAh, USB-C, Black

Echipați-vă cu mini-compresorul de mașină HOTO QWCQB001, care vă permite să umflați o anvelopă de mașină, o anvelopă de bicicletă sau o minge, precum și să măsurați presiunea cu o precizie de 0,1 bar. Este echipat cu o baterie de 2500 mAh și o lanternă încorporată, iar datorită designului său ușor îl puteți duce cu ușurință oriunde. Setul include 4 duze diferite și o cutie de transport.

 


Performanța impresionantă a mini-compresorului se datorează presiunii sale ridicate de 150 psi și supapei mari de 19 mm. Soluțiile aplicate fac să dureze doar aproximativ 8,5 minute pentru a umfla o anvelopă de mașină și te poți pregăti pentru orice eventualitate. De asemenea, dispozitivul vă permite să măsurați presiunea cu o precizie de 0,1 bar și se oprește automat când este atinsă valoarea optimă.


Minicompresorul auto HOTO QWCQB001 oferă până la 5 moduri de funcționare, astfel încât își va găsi utilizare în multe situații diferite. La dispoziția dumneavoastră sunt moduri precum Minge (4-16 psi), Bicicleta (30-65 psi), Motocicleta (1,8-3 bar), Masina (1,8-3,5 bar) și Personalizat (3-150 psi). Astfel, puteți umfla cu ușurință o minge sau o anvelopă de bicicletă. Mai mult, dispozitivul afișează valorile presiunii în 2 unități (bar sau psi).

Bateria de 2.500 mAh asigură funcționarea fără fir și te eliberează de cabluri. Încărcat complet, poate umfla o anvelopă de mașină de aproximativ 2,8 ori, o anvelopă de bicicletă montană de aproximativ 9 ori și o minge de fotbal de aproximativ 37 de ori. Reîncărcarea convenabilă a energiei este posibilă prin cablul USB-C inclus în kit.Include:

Mini compresor auto
Supapă Schrader cu furtun
Supapa Presta
Ac de umflare
Adaptor
Cablu incarcare (USB-C)
Cutie transport

QWCQB001
249 Lei
Stoc limitat
+
Pune o întrebare
Livrare
Metode de Plată
Beneficii
Comandă telefonic
Livrare rapidă oriunde în țară!

Livrare sigură și rapidă prin firme de curierat rapid

15 zile drept de retur!

Dacă produsul nu te mulțumește, îl poți returna în decurs de 15 zile

Produse cu accesorii gratuite!

Îți oferim accesoriu gratuit la anumite categorii de produse