Atenţie Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestora. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidențialitate a datelor personale.

Power Station portabil ROMOSS RS1500-2B2-G153H, 1500 W, AC/Priza auto/ USB/USB Type-C/Wireless Charging, Black

Caracteristici generale
Tip produs:
Power station
Conectivitate:
3 x AC, Priza auto, 2 x DC5525, DC7406, 2 x USB, 2 x USB Type-C, Wireless charging
Interfață iesire:
3 x AC, Priza auto, 2 x DC5525, DC7406, 2 x USB, 2 x USB Type-C
Interfață intrare:
DC8020
Număr porturi:
11
Tip porturi:
  • AC
  • DC
  • Priza auto
  • USB
  • USB Type-C
Putere ieșire (W):
1500
Dimensiuni (Lungime x Lățime x Înălțime):
350 x 265 x 240 mm
Greutate (g):
13.990
Altele:
Capacitate: 1328 Wh; Lanterna; Display SoC; mod ECO; Se poate incarca cu panou solar
Culoare:
Black
Garanție (luni):
24

Power Station portabil ROMOSS RS1500-2B2-G153H, 1500 W, AC/Priza auto/ USB/USB Type-C/Wireless Charging, Black

 

Nu renunta la folosirea echipamentului de care ai nevoie, chiar si in timpul pene de curent. Centrala portabilă Romoss RS1500 Thunder Series are o capacitate de 1328 Wh și tehnologia Power Boost cu o putere nominală de până la 1500 wați. Carcasa dispozitivului este realizată din materiale durabile și rezistente la foc precum PC și ABS. Dispozitivul acceptă încărcare rapidă PD 60W și oferă o lumină prietenoasă pentru ochi, care este reglabilă cu 90°. În plus, este echipat cu mai mult de o duzină de porturi, așa că va fi compatibil cu majoritatea dispozitivelor tale.

Pleci într-o excursie în camping cu cei dragi? Sau plănuiești o excursie de pescuit sau o excursie la munte? RS1500 se va dovedi în orice situație! Dispozitivul are douăsprezece porturi, cum ar fi AC, DC, USB-A sau USB-C. De asemenea, permite încărcarea fără fir cu o putere de până la 10 wați și acceptă, de asemenea, tehnologia PD 60W, astfel încât veți uita care este timpul lung pentru ca dispozitivele dvs. să fie încărcate și gata de utilizare din nou. În plus, dispozitivul se remarcă printr-o putere nominală de până la 1.500 de wați și o capacitate de până la 1.328 Wh. Aveți stația mereu cu voi și fiți pregătiți pentru orice circumstanță!

Carcasa dispozitivului este realizată din materiale robuste și rezistente la foc, cum ar fi PC și ABS. Soluția folosită a făcut ca dispozitivul să reziste la o presiune de până la 85 kg și să fie rezistent la șocuri. Nu va fi afectat de o cădere de la 1,2 metri înălțime. Mai mult, capacul de protectie elimina riscul ca nisipul sau praful sa patrunda in statie. Dimensiunile produsului sunt doar 350 x 265 x 240 mm și cântărește 13990 g.

La proiectarea centralei portabile Romoss, fiecare detaliu a fost îngrijit. Aparatul este echipat cu o lanternă, care vă va ușura să efectuați diverse activități după lăsarea întunericului, sau să apelați la ajutor în caz de nevoie. În plus, RS1500 oferă o lumină de lectură prietenoasă pentru ochi, care vă va permite să citiți confortabil cărți în aer liber. Puteți regla liber iluminarea cu până la 90°. În plus, alimentarea dispozitivului se face eficient folosind un adaptor AC, încărcător auto sau panou solar.

Stația Romoss se remarcă prin sistemul de protecție BMS și utilizarea sa este complet sigură. Dispozitivul a primit certificarea UL, ceea ce dovedește manopera sa de înaltă calitate. Vă puteți alimenta în mod liber dispozitivele fără a vă face griji cu privire la supraîncălzire, supraîncărcare sau scurtcircuitare. Afișajul SoC vă va informa despre cele mai importante informații despre funcționarea dispozitivului, cum ar fi temperatura sau nivelul bateriei.

 

 
RS1500-2B2-G153H
4,799 Lei
Stoc Epuizat
Pune o întrebare
Livrare
Metode de Plată
Beneficii
Comandă telefonic
Livrare rapidă oriunde în țară!

Livrare sigură și rapidă prin firme de curierat rapid

15 zile drept de retur!

Dacă produsul nu te mulțumește, îl poți returna în decurs de 15 zile

Produse cu accesorii gratuite!

Îți oferim accesoriu gratuit la anumite categorii de produse