Atenţie Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestora. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidențialitate a datelor personale.

Saltea gonflabila HOTO QWOGJ003, Gri

Caracteristici generale
Altele:
Dimensiune pompa de aer: 93 x 83 x 102 mm; Capacitatea bateriei pompei: 2000 mAh; Timp de incarcare a pompei: aprox. 240 min; Timp de umflare a saltelei: aprox. 3 min; Greutate: 6.4 kg; Greutate suportata: max. 300 kg
Culoare:
Gri
Dimensiuni:
2000 x 1500 x 250 mm
Tip produs:
Saltea gonflabila

Saltea gonflabila HOTO QWOGJ003, Gri

 
Include:
Saltea
Pompa de aer
Duze
Autocolante
 
Mergi des în excursii în camping? Totuși, îți place să dormi pe o saltea confortabilă și convenabilă? Salteaua HOTO va fi perfecta pentru tine! Are o grosime de până la 25 cm și poate găzdui cu ușurință două persoane. Este la fel de bine acasa intr-un cort sau in dormitor. În plus, îl poți umfla cu ușurință în doar 3 minute datorită unei pompe speciale de aer. Dormi confortabil chiar și în aer liber!
 
 
Cu salteaua HOTO, poți dormi confortabil toată noaptea! Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cădere, deoarece este echipat cu benzi speciale cu șnur care distribuie greutatea pentru o mai mare stabilitate. În plus, poate găzdui cu ușurință două persoane, iar greutatea pe care o poate susține este de până la 300 kg. Va fi perfect pentru excursii în camping, nopți în aer liber și ca pat în dormitorul tău.
 
 
Salteaua cu autoumflare a fost creată cu grijă deosebită, așa că folosește material PVC de calitate excelentă, impermeabil. Aceasta înseamnă că nu se va speria de condițiile meteorologice. În plus, este, de asemenea, prietenos cu pielea și nu se va crăpa la rece.
 
 
Acum poți uita să-ți sufli cu încăpățânare salteaua cu forța plămânilor, deoarece este echipată cu o pompă de aer specială, cu o baterie mare de 2000 mAh. Cu aceasta, salteaua ta va fi gata de utilizare în doar aproximativ 3 minute! În plus, funcționarea sa este foarte simplă, deoarece trebuie doar să faceți clic pe un buton pentru a-l porni. De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji dacă bateria i se epuizează, deoarece o puteți reîncărca cu ușurință folosind cablul USB-C.
 
 
Puteți scoate cu ușurință pompa de aer din saltea, ceea ce face ușoară utilizarea acesteia pentru a pompa alte obiecte. Această sarcină va fi ușurată de cele 3 duze diferite pe care le veți găsi în set. În plus, îl poți folosi și pentru a aprinde un foc de tabără. Acest lucru face din pompa de aer un gadget versatil care poate fi folosit în multe situații.
 
 
În ciuda dimensiunilor sale mari, îți poți transporta cu ușurință salteaua. Pur și simplu puneți-l în geanta de transport. Cântărește doar 6,4 kg când este pliat, ceea ce înseamnă că îl poți purta chiar și cu ușurință într-o singură mână! Economisiți timp și spațiu cu HOTO!
 
QWOGJ003
349 Lei
Stoc limitat
+
Pune o întrebare
Livrare
Metode de Plată
Beneficii
Comandă telefonic
Livrare rapidă oriunde în țară!

Livrare sigură și rapidă prin firme de curierat rapid

15 zile drept de retur!

Dacă produsul nu te mulțumește, îl poți returna în decurs de 15 zile

Produse cu accesorii gratuite!

Îți oferim accesoriu gratuit la anumite categorii de produse