Atenţie Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestora. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidențialitate a datelor personale.

Set surubelnite Hoto QWLSD009, 28 in 1

Caracteristici generale
Tip produs:
Set de surubelnite
Altele:
Material biti- S2 steel
Dimensiuni:
149.5 x 78 x 19.5 mm
Greutate:
230 g
Culoare:
Negru

Set surubelnite Hoto QWLSD009, 28 in 1

 
  Include:

Biti plati: SL1.5, SL2, SL2.5, SL3
Biti Phillips: PH000, PH00, PH0, PH1
Biti Pentagon: P2, P5, P6
Torx: T1, T2, T3, T4
Torx cu gaura: T5H, T6H, T8H, T9H, T10H
Biti Hexagon: H1.5, H2, H2.5
Biti tip Y: Y0.6
Biti tip W: W1.5
Biti 3 aripi: TW1
Biti tip U: U2.6
Biti Triunghiular: Δ2.3

Setul HOTO QWLSD009 include 28 de șurubelnițe de precizie diferite, care sunt fabricate din oțel S2 de înaltă calitate. Datorită designului lor ergonomic, acestea asigură confortul de utilizare chiar și pe perioade lungi de lucru, în plus au magneți încorporați care ușurează utilizarea instrumentelor. Elementele au fost plasate într-o carcasă practică, compactă, care arată modern și facilitează transportul.
 
 
 
 În set veți găsi 28 de tipuri de biți din 11 tipuri de bază - acestea includ șurubelnițe plate, Phillips, triunghiulare, în formă de Y și Torx. Aceste piese se vor dovedi utile în diverse activități și vor facilita, de exemplu, repararea smartphone-urilor, camerelor digitale, ochelarilor, ceasurilor sau jucăriilor mici.
 
 
 
Setul include un mâner special pentru utilizarea confortabilă a biților. Datorită utilizării aliajului de aluminiu, este excepțional de ușor, dar surprinzător de durabil. Magnetul încorporat facilitează instalarea biților și, de asemenea, face ca acestea să atragă șuruburi mici. De remarcat este și suprafața moletă a mânerului - datorită acesteia produsul nu vă alunecă din mână.
 
 
 

Ce face șurubelnițele incluse în setul HOTO QWLSD009 atât de durabile? Sunt fabricate din oțel S2 de înaltă calitate și au o duritate de 60 HRC. În timpul producției lor a fost folosită prelucrarea CNC, ceea ce face șurubelnițele extrem de durabile și puternice. De asemenea, se remarcă prin durata de viață lungă și sunt rezistente la rugină. Biții vin într-o cutie practică pentru depozitare ușoară. Datorită magnetului integrat, acestea rămân în poziție și nu trebuie să vă faceți griji că le pierdeți. Carcasa se deschide până la 115° și facilitează îndepărtarea biților și are, de asemenea, o balama cu arc, astfel încât să o puteți deschide și închide ușor și convenabil.

 

 

Setul de șurubelnițe de precizie HOTO QWLSD009 a fost conceput pentru a vă însoți aproape peste tot. Datorită utilizării aliajului de aluminiu și ABS carcasa este ușoară, iar dimensiunea sa este apropiată de dimensiunile unui smartphone. Așa că îl poți împacheta cu ușurință în rucsac și îl poți lua oriunde. Partea inferioară concavă va reduce frecarea și vă va permite să păstrați carcasa curată. 

 

 

 

QWLSD009
99 Lei
Stoc limitat
+
Pune o întrebare
Livrare
Metode de Plată
Beneficii
Comandă telefonic
Livrare rapidă oriunde în țară!

Livrare sigură și rapidă prin firme de curierat rapid

15 zile drept de retur!

Dacă produsul nu te mulțumește, îl poți returna în decurs de 15 zile

Produse cu accesorii gratuite!

Îți oferim accesoriu gratuit la anumite categorii de produse