Atenţie Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestora. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidențialitate a datelor personale.

SSD ADATA SU650 120GB SATA3

 
Punerea în aplicare a 3D NAND Flash avansat,  Ultimate SU650 dispune de capacități mai mari de stocare, eficientă mai mareși fiabilitate robustă, cu un raport cost-performanță mai bun decât oricând. Ultimate SU650 atinge viteze de citire / scriere de 520/450 MB/s pentru a accelera PC-ul.
 

Cu ajutorul tehnologiei ECC, SU650 poate detecta și remedia erorile pentru a asigura integritatea datelor și pentru a spori durata de viață a SSD-ului.

Datorită flexibilității 3D NAND, putem oferi SU650 în diverse capacități, de până la 480 GB. Ai mai multe opțiuni pentru nevoi diferite, fie pentru o unitate de boot pentru sistemul de operare sau o unitate de stocare în masă.

Intelligent SLC Caching

Algoritmul de caching SLC permite memoriei NAND Flash  opereze în modul de celule cu un singur nivel și îmbunătățește performanțele de citire/scriere.

Folosind materiale de înaltă calitate și tehnologii avansate, SU650 Ultimate surclasează HDD-urile tradiționale cu un factor imens, cu anumite beneficii în bootare, precum și în general un transfer mult mai mare de citire / scriere.

Nici o postare găsită

Ai comandat produsul?

Scrie o recenzie despre acest produs și ajută-i și pe ceilalți clienți să facă o alegere bună!

Scrie o recenzie
ASU650SS-120GT-R
75 Lei
În stoc furnizor
+
Pune o întrebare
Livrare
Metode de Plată
Beneficii
Comandă telefonic
Livrare rapidă oriunde în țară!

Livrare sigură și rapidă prin firme de curierat rapid

15 zile drept de retur!

Dacă produsul nu te mulțumește, îl poți returna în decurs de 15 zile

Produse cu accesorii gratuite!

Îți oferim accesoriu gratuit la anumite categorii de produse