Atenţie Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestora. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidențialitate a datelor personale.

Storcator de fructe HEINNER HSJ-600RD, 1 Viteza, 150 W, Negru/Rosu

Caracteristici generale
Tip storcător:
fructe/legume
Putere (W):
150
Recipient pentru pulpă:
Da
Sistem siguranță:
Da
Sistem anti-picurare:
Da
Culoare:
Rosu/Negru
Altele:
Protectie supraincalzire
Garanție (luni):
36 Luni

Storcator de fructe HEINNER HSJ-600RD, 1 Viteza, 150 W, Negru/Rosu

 

Storcator cu melc HEINNER NutritionVita HSJ-600RD

 

 

 

MOTOR DC 150W

Bucură-te oricând de un suc de fructe proaspăt, natural, fără conservanți, aditivi alimentari sau coloranți. Storcătorul de fructe cu melc HSJ-600RD, cu motor puternic timp DC, o putere de 150W și 80 rotații pe minut, te ajută extragi rapid și complet sucul din fructe și îți asiguri sursa zilnică de vitamine și antioxidanți.

 

 

 

Recipiente pentru suc și pulpă

Pe lângă utilizarea tehnologiei cu presare la rece, stoarcere lentă și melc puternic, care oferă o cantitate mare de suc și păstrează mai multe vitamine și nutrienți din fructe, storcătorul este dotat cu recipiente pentru suc și pulpă.

 

 

 

Funcție reverse

Storcătorul dispune de funcția reverse, foarte utilă atunci când aparatul se blochează deoarece nu mai trebuie desfaci aparatul.

 

 

 

Sită din inox

Sita storcatorului este realizată din inox, care oferă confort în utilizare și rezistență în fața trecerii timpului, pentru a scoate ce e mai bun din fructe și legume.

 

 

 

Protecție supraîncălzire

Protecție împotriva supraîncălzirii pentru o durată de viață îndelungată. Storcătorul de fructe cu melc HSJ-600RD este dotat cu protecție împotriva supraîncălzirii, care -l țină mereu în siguranță. Atunci când motorul se încălzește excesiv, după o folosire continuă, fără pauze, acesta se oprește automat. Puteți folosi produsul în siguranță în continuare după ce ajunge la temperatura optimă.

 

 

 

Design elegant cu carcasă din inox

Storcătorul este realizat din material rezistente și cu carcasă din inox, material care reziste în timp și care ofere siguranță și confort la fiecare utilizare. În plus, vor oferi aparatului un aspect elegant.

HSJ-600RD
299 Lei
Stoc limitat
+
Pune o întrebare
Livrare
Metode de Plată
Beneficii
Comandă telefonic
Livrare rapidă oriunde în țară!

Livrare sigură și rapidă prin firme de curierat rapid

15 zile drept de retur!

Dacă produsul nu te mulțumește, îl poți returna în decurs de 15 zile

Produse cu accesorii gratuite!

Îți oferim accesoriu gratuit la anumite categorii de produse