Atenţie Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestora. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidențialitate a datelor personale.

Surubelnita electrica cu acumulator HOTO LITE QWLSD007, 3.6V 1.5Ah Li-Ion 200 rpm, albastru

Caracteristici generale
Tip produs:
Surubelnita electrica
Altele:
Material biti- S2 steel
Dimensiuni:
169 x 34 x 34 mm
Greutate:
185 g
Culoare:
Albastru
Garanție (luni):
24

Surubelnita electrica cu acumulator HOTO LITE QWLSD007, 3.6V 1.5Ah Li-Ion 200 rpm, albastru

 Specificatii:

Culoare Albastru
Greutate: aprox 185 g
Dimensiune: 169 x 34 x 34 mm
Cuplu maxim (automatic): 3 N⋅m
Cuplu maxim (manual): 8 N⋅m
Tensiune nominala: 3,6 V
Viteza rotatie: 220 rpm
Timp incarcare: aprox. 150 min
Material (biti) S2 steel

Include:

Surubelnita electrica
2x C6.3 x 50 mm biti (PH2 / H4)
 
 Echipați-vă cu această șurubelniță electrică universală HOTO, care vă va ușura munca acasă sau în atelier. Cu o greutate de doar 185 g, se potrivește perfect în mână și asigură un confort ridicat la lucru. Cuplul de 3 N⋅m garantează o funcționare eficientă și lină, iar bateria de 1500 mAh este responsabilă pentru o durată lungă de funcționare. Setul include 2 biți de 50 mm din oțel S2.
 
 
Ce face ca șurubelnița să vă permită să munciti atât de rapid și de convenabil? Printre altele, este un motor puternic care funcționează la 200 rpm. Merită menționate și materialele de înaltă calitate, ceea ce se traduce prin rezistență și durabilitate a dispozitivului. HOTO QWLSD007 vă va ajuta în multe situații diferite - vă va fi util în timpul micilor reparații sau asamblarii mobilierului.
 
 
Ți-e teamă că munca prelungită va cauza disconfort și oboseală? Deloc. Designul său ergonomic și greutatea redusă (185 g) îl fac confortabil de utilizat, chiar și pentru ore lungi. Două butoane practice facilitează operarea - unul pentru înșurubare și celălalt pentru deșurubare.
 
 
Bateria robustă cu litiu, cu capacitatea sa de 1.500 mAh, înseamnă că puteți folosi șurubelnița pentru o lungă perioadă de timp, fără să vă faceți griji că bateria se epuizează. Complet încărcat, poate acționa până la 200 de șuruburi. Reînnoirea energiei nu este doar convenabilă, ci și sigură. Dispozitivul a fost protejat împotriva scurtcircuitului, supraîncălzirii, supratensiunii și supracurentului.
 
 
Pe lângă șurubelniță, setul include și doi biți (PH2 / H4). Pe lângă șurubelniță, setul include și două biți (PH2 / H4) pentru bricolaj și mici reparații la dispozitive electronice și jucării. Lungimea de 50 mm facilitează accesul în locuri greu accesibile, iar utilizarea oțelului S2 de înaltă calitate asigură durabilitate și rezistență la deteriorare.
 
QWLSD007
139 Lei
Stoc limitat
+
Pune o întrebare
Livrare
Metode de Plată
Beneficii
Comandă telefonic
Livrare rapidă oriunde în țară!

Livrare sigură și rapidă prin firme de curierat rapid

15 zile drept de retur!

Dacă produsul nu te mulțumește, îl poți returna în decurs de 15 zile

Produse cu accesorii gratuite!

Îți oferim accesoriu gratuit la anumite categorii de produse