Atenţie Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestora. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidențialitate a datelor personale.

Range Extender Wireless TP-LINK RE200, Dual Band, 750 Mbps

Caracteristici generale
Antenă:
Interna
Culoare:
Alb
Dimensiuni (mm):
110.0 x 65.8 x 75.2
Frecvență:
2.4 GHz - 5 Ghz
Garanție (luni):
36
Pentru exterior:
Nu
Port Rețea:
1 x RJ-45
Putere antenă:
< 20 dBm (EIRP)
Rată transfer:
750 Mbps, 2.4GHz: 300 Mbps, 5GHz: 433 Mbps
Standarde IEEE 802.11:
Standarde IEEE 802.11ac/n/b/g
Viteză de transfer:
10/100

Range Extender Wireless TP-LINK RE200, Dual Band, 750 Mbps

Scurta descriere

Amplifică acoperirea routerului dumneavoastră pentru a extinde rețeaua WiFi Dual Band
 
RE200 extinde acoperirea WiFi deja existentă cu următoarea generaţie a tehnologiei WiFi 11AC. Funcționează cu orice standard WiFi al routerului și creează conexiuni dual band în zonele greu accesibile, permiţându-vă să vă bucuraţi de o acoperire wireless fără probleme în locuinţă sau la birou.
 
Urmatoarea generație WiFi 11AC
 
Asigură acces rapid dispozitivelor WiFi care folosesc standardele 802.11 b/g/n și 802.11ac. În plus, RE200 oferă viteze de transfer in cele două benzi de frecvență WiFi de până la 750Mbps și furnizează conexiuni stabile pentru laptop-uri, smartphone-uri, tablete și alte dispozitive wireless compatibile.
 
*Vitezele efective WiFi pot varia în funcție de mediile în care va fi folosit dispozitivul.
 
Bucurați-vă de viteze superioare cu ajutorul tehnologiei High Speed
 
Cu tehnologia High-Speed, RE200 utilizează cât mai bine ambele benzi de frecvență WiFi și realizează conexiuni de mare viteză pentru utilizarea aplicațiilor cum ar fi video HD streaming, jocurile online și alte aplicații consumatoare de bandă. 
 
*Cu ajutorul tehnologiei High Speed, RE200 oferă performanţă maximă dar limitează conectarea la o singură bandă de frecvență Wi-FI (2.4GHz sau 5GHz).
 
Instalare ușoara si plasare flexibilă
 
Apăsaţi butonul WPS aflat pe router-ul dumneavoastră, iar apoi butonul Range Extender aflat pe echipamentul RE200 pentru ca într-un interval de 2 minute să vă conectați la rețea. Odată ce a fost formată legătura dintre cele două dispozitive, puteți pur și simplu să deconectați și conectați Range Externder-ul RE200 oriunde în acoperirea wireless a router-ului existent, fără a fi nevoie de o reconfigurare.
 
*Banda folosită la conectarea celor două dispozitive cu ajutorul butoanelor WPS este uneori dependentă de configurarea făcută pe router. Dacă doriți să stabiliți o conexiune WPS în ambele benzi de frecvență de 2.4GHz și 5GHz, vă rugăm să accesați pagina de configurare web a dispozitivului RE200 pentru a configura acest lucru.
 
Adaptor pentru divertisment
 
Singurul port Ethernet al dispozitivului RE200 permite extenderului să funcționeze ca un adaptor wireless pentru a conecta dispozitive cu fir, cum ar fi ® Playere Blu-ray, Console de jocuri, DVR-uri și Televizoare cu Internet. În același timp, dispozitivul poate partaja de asemenea și rețeaua wireless.
Image result for AC750 Range Extender Wi-Fi RE200
RE200
141 Lei
În stoc furnizor
+
Pune o întrebare
Livrare
Metode de Plată
Beneficii
Comandă telefonic
Livrare rapidă oriunde în țară!

Livrare sigură și rapidă prin firme de curierat rapid

15 zile drept de retur!

Dacă produsul nu te mulțumește, îl poți returna în decurs de 15 zile

Produse cu accesorii gratuite!

Îți oferim accesoriu gratuit la anumite categorii de produse