Atenţie Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestora. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidențialitate a datelor personale.

Switch TP-LINK TL-SG1016, Gigabit

Caracteristici generale
Tip switch:
Retea RJ-45
Număr porturi:
16
Viteză transfer LAN:
10/100/1000 Mbps
Management:
Da
Standarde:
802.3
Tabelă de adrese MAC:
8000
Culoare:
Maro
Garanție (luni):
24 Luni
Caracteristici esenţiale:

16 port-uri RJ45 10/100/1000Mbps
Tehnologia inovatoare pentru eficienţă-energetică reduce consumul cu până la 15%
Suportă functia de învăţare a adreselor MAC si functia Auto MDI/MDIX
Carcasă din metal, dimensiuni standard pentru montare în rack 19-inch 
Ce face acest produs
Switchul Ethernet Gigabit TL-SG1016 reprezintă un upgrade de înaltă performanţă, asigură costuri reduse, este uşor de utilizat, toate acestea făcându-l echipamentul ideal pentru a face trecerea de la o reţea veche la o retea de 1000Mbps..Toate cele 16 port-uri suportă functia auto MDI/MDIX, dumneavoastră nefăcându-vă griji în privinţa conectării corecte a cablului, pur şi simplu conectaţi şi utilizaţi. Mai mult decât atât, cu ajutorul tehnologiei inovatoare pentru eficienţă-energetică, TL-SG1016 poate economisi până la 15% din consumul de energie si 80% din materialul de ambalare poate fi reciclat, devenind astfel o soluţie eco-friendly pentru reţeaua dumneavoastră.

Tehnologia Green TP-LINK
Produsul TL-SG1016 Gigabit Switch dispune de ultima tehnologie inovatoare pentru eficientă-energetică, aceasta extinzând foarte mult capacitatea dumneavoastră de reţea cu mult folosind mai puţină energie. Consumul de energie se ajustează automat în funcţie de starea linkului pentru a limita amprenta de carbon a reţelei dumneavoastră. Produsul respectă normele europene RoHS, acestea interzicând utilizarea anumitor materiale periculoase. În plus, 80% din materialul de ambalare poate fi reciclat.

Peformantă superioară
Toate cele 16 porturi sunt Gigabit RJ-45, ele asigurând transferul de fişiere mari şi de asemenea compatibilitatea cu dispozitivele 10Mbps si 100Mbps Ethernet. Dispunând de o arhitectură switching antiblocare, TL-SG1016 transmite şi filtreză pachetele la viteza maximă a cablului asigurănd în acelasi timp un throughput maxim. Cu ajutorul functiei Jumbo Frame 10KB, performanţa transferurilor de fişiere mari este îmbunătăţită în mod semnificativ. Suportă de asemenea functia Flow Control conform standardului IEEE 802.3x pentru modulul Full Duplex şi backpressure pentru modulul Half Duplex , acestea atenuând congestionarea traficului şi asigurând fiabilitatea transmisiilor de date. Este o alegere perfectă pentru a actualiza reţeaua Gigabit în timp ce protejati investiţia anterioară în mod corespunzător.

Usor de utilizat
Caracteristicile auto ale acestui switch gigabit asigură instalarea simplă şi fără efort, plug and play. Nu este necesară configurarea. Funcţia Auto MDI / MDIX elimină necesitatea cablurilor crossover. Funcţia de Auto-negociere pe fiecare port detectează viteza unui dispozitiv de reţea (10, 100 Mbps sau 1000 Mbps) şi reglează în mod inteligent viteza pentru compatibilitate şi performanţă optimă.

Nici o postare găsită

Ai comandat produsul?

Scrie o recenzie despre acest produs și ajută-i și pe ceilalți clienți să facă o alegere bună!

Scrie o recenzie
TL-SG1016
322 Lei
În stoc furnizor
+
Pune o întrebare
Livrare
Metode de Plată
Beneficii
Comandă telefonic
Livrare rapidă oriunde în țară!

Livrare sigură și rapidă prin firme de curierat rapid

15 zile drept de retur!

Dacă produsul nu te mulțumește, îl poți returna în decurs de 15 zile

Produse cu accesorii gratuite!

Îți oferim accesoriu gratuit la anumite categorii de produse