Atenţie Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestora. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidențialitate a datelor personale.

Trotineta electrica SOFLOW SO2 Zero, 8.5 inch, 5 Ah, 360 - 600 W, 25 km/h, Greutate max. 120 kg, Albastru

Trotineta electrica SOFLOW SO2 Zero, 8.5 inch, 5 Ah, 360 - 600 W, 25 km/h, Greutate max. 120 kg, Albastru

 

 

Trotineta electrica SOFLOW SO2 Zero, 8.5 inch are o serie de caracteristici speciale care o fac o alegere excelenta pentru cei care cauta o trotineta electrica puternica, usor de transportat si la un pret accesibil.
 
Putere si viteza
 
Trotineta este echipata cu un motor de 360 - 600 W care ofera o viteza maxima de 25 km/h,  ceea ce o face suficient de puternica pentru a urca si a se deplasa cu viteza pe suprafete plane.
 
Autonomie
 
Trotineta are o autonomie de pana la 20 km.
 
Lumini
 
Trotineta este echipata cu un far LED frontal si un stop LED posterior. Farul LED frontal are o lumina puternica care va va ajuta sa vedeti drumul in conditii de lumina scazuta. Stopul LED posterior este un avertisment pentru ceilalti utilizatori de drum.
 
NFC
 
Trotineta inch este echipata cu o functie NFC. Aceasta functie va permite sa deblocati trotineta cu smart phone-ul. Pentru a face acest lucru, trebuie sa apropiati telefonul de locatia NFC de pe trotineta.
 
Pliabilitate
 
Trotineta se desface apasand un buton, ceea ce o face usor de transportat si depozitat.
 
Greutate
 
Trotineta are o greutate de doar 14 kg.
 
Alte caracteristici
 
Trotineta este echipata cu un display LED care afiseaza informatii importante, cum ar fi viteza, autonomia si nivelul bateriei.
 
 
Pe scurt, trotineta electrica SOFLOW SO2 Zero, 8.5 inch este o alegere excelenta pentru cei care cauta o trotineta electrica puternica, usor de transportat si la un pret accesibil.
300.710.10
1,399 Lei
Stoc limitat
+
Pune o întrebare
Livrare
Metode de Plată
Beneficii
Comandă telefonic
Livrare rapidă oriunde în țară!

Livrare sigură și rapidă prin firme de curierat rapid

15 zile drept de retur!

Dacă produsul nu te mulțumește, îl poți returna în decurs de 15 zile

Produse cu accesorii gratuite!

Îți oferim accesoriu gratuit la anumite categorii de produse